Murariu implică politicul pentru reîntoarcerea sa pe banca Rapidului!

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 16:27 Liga 2
Murariu implică politicul** pentru reîntoarcerea sa pe banca Rapidului!

Daca voi nu ma vreti, eu va vreau! Ovidiu Murariu tine mortis sa revina pe banca tehnica a echipei Rapid Suceava, chiar daca marea majoritate a jucatorilor nici nu vor sa auda de acest lucru.

Insotit de consilierul local Corneliu Vornicu, nimeni altul decat seful Comisiei locale pentru sport, fostul antrenor al „ceferistilor” a avut ieri o intrevedere pe nepusa masa cu presedintele clubului rapidist, Gabriel Clim, intalnire in cadrul careia a incercat sa-si negocieze revenirea pe banca tehnica a echipei.

Conform unor surse din cadrul vestiarului, Murariu si-a conditionat intoarcerea la Rapid, solicitand conducerii clubului luarea unor masuri drastice de disciplina, si anume excluderea din lot a nu mai putin de cinci jucatori, este vorba de Andrei Preda, Ionut Sava, Daniel Balan, Tudor Homneac si Mircea Negru, care ar fi in opinia sa capii rautatilor in scandalul care l-a determinat sa-si stranga catrafusele intr-o zi de joi si sa paraseasca echipa cu doar o saptamana inainte startului sezonului de primavara al Ligii a 2-a.

Ovidiu Murariu, presedintele Gabriel Clim, precum si cativa reprezentanti ai vestiarului rapidist urmau sa aiba o noua intalnire seara, la finalul antrenamentului de dupa-amiaza, de la balon.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 16:27 Liga 2
Pe aceeași temă