Multe bătăi de cap pentru Măldărășanu înaintea meciului cu Astra! FC Hermannstadt are multe absențe la Giurgiu. ”Întâlnim cea mai imprevizibilă echipă din Liga 2”

Ovidiu BOICA 20 Nov. 2021, 21:07 Liga 2
Multe bătăi de cap pentru Măldărășanu înaintea meciului cu Astra! FC Hermannstadt are multe absențe la Giurgiu. ”Întâlnim cea mai imprevizibilă echipă din Liga 2”

Marius Măldărășanu nu se poate baza pe o jumătate de echipă în meciul de duminică, de la Giurgiu, cu penultima clasată Astra. Cele două echipe se întâlnesc și anul acesta, după ce, în sezonul precedent, au fost față în față de patru ori, dar în Liga 1.

FC Hermannstadt are multe absențe pentru meciul cu Astra

Măldărășanu are destule probleme în alcătuirea primului ”unsprezece” pentru meciul cu Astra, din etapa a 14-a a Ligii 2. Antrenorul ploieștean nu îl are la dispoziție pe principalul marcator al echipei, Valentin Buhăcianu, suspendat pentru cumul de ”galbene”, la fel ca Petrișor Petrescu, căpitanul, și internaționalul de juniori Alexandru Pantea. Acestora li se alătură mijlocașii Andrei Lungu și Stanley Elbers, cu probleme medicale, în vreme ce Călin Popescu este incert.

Cu toate acestea, Măldărășanu este convins că ”lucrurile vor fi pozitive după acest meci”. Antrenorul ”alb-roșilor” este convins că va fi un meci dificil, în fața unei echipe ”cea mai imprevizibilă din Liga 2”.

Măldărășanu, înaintea jocului de la Giurgiu: ”Ne cunoaștem, dar le voi ura baftă după meciul nostru”

Măldărășanu a susținut, înaintea plecării spre Giurgiu, că îi cunoaște pe o parte dintre adversarii de duminică, cu care a colaborat în urmă cu 5 ani, pe când antrena Astra 2. În plus, a mai spus că pe jucătorii săi nu trebuie să-i ”adoarmă locul lor (n.r. – al astralilor) în clasament”, cunoscut fiind faptul că formația de la Ploiești și care joacă acasă la Giurgiu este pe penultimul loc din cauza unei depunctări de 14 puncte dictate de FRF, alminteri ar fi fost undeva pe la mijlocul clasamentului.

”Urmează un sfârșit de an dificil, după această pauză competițională de două săptămâni. Avem acum de înfruntat pe Astra Giurgiu, o echipă care este, probabil, cea mai imprevizibilă echipă din Liga 2. Au foarte mulți jucători tineri, care joacă fără presiune, pentru a fi remarcați. În urmă cu 5 ani am colaborat cu o parte din lotul Astrei. Ne cunoaștem foarte bine și am ținut legătura în timp. În vară le-am și recomandat unora să rămână acolo, pentru că mulți jucaseră foarte puțin la Liga 1, iar acest an, în Liga 2, le poate prinde foarte bine, ei putând să devină certitudini datorită evoluțiilor. Ne cunoaștem, dar le voi ura baftă după meciul nostru. Nu trebuie să ne adoarmă locul lor în clasament de acum. Din punct de vedere sportiv, Astra a acumulat 16 puncte. Poate acum ar fi fost pe la jumătatea clasamentului, fără acea depunctare. Noi, în schimb, am avut probleme în meciurile trecute datorită lipsei de concentrare și am făcut greșeli. De multe ori poți privi de sus adversarul, iar aici în mare măsură a fost vina mea, fiindcă nu am reușit să-i motivez. Sunt jucători care au jucat la un anumit nivel și pe parcursul meciurilor din acest sezon au crezut că Liga 2 este ușoară și că poți juca doar cu numele. Aici am suferit și de aceea suntem unde suntem acum, fiindcă am pierdut foarte multe puncte și am luat multe goluri pe o lipsă de concentrare. Motivația vine și din interior, așa că fotbaliștii trebuie să aibă o reacție, față de ultimul meci. Avem și probleme de lot, așa că va trebui să găsim soluții. Lipsesc Lungu, Elbers – accidentați, astăzi (n.r. – vineri) s-a lovit la genunchi și Popescu, plus cei suspendați Buhăcianu, Pantea, Petrescu. Pentru noi, sunt capitale cele trei puncte pentru a rămâne în plutonul fruntaș. Lucrurile vor fi pozitive după acest meci”, a declarat Măldărășanu.

FC Hermannstadt urcă pe locul 2 cu un succes cu Astra

Înaintea acestui meci, FC Hermannstadt ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 2, cu 28 de puncte. Sibienii au pierdut, în urmă cu două săptămâni, cu 0-1 la Mediaș, cu Steaua, aceasta fiind prima lor înfrângere în actualul sezon. Cu un succes la Giurgiu, echipa lui Măldărășanu va urca pe locul 2 în clasament cel puțin până cel puțin marți, când joacă ”U” Cluj.

De cealaltă parte, Astra a obținut pe teren 16 puncte, dar a fost depunctată de FRF cu 14 puncte, așa că ocupă de-abia penultimul loc, 19.

Meciul dintre Astra și FC Hermannstadt va avea loc duminică, 21 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-cinci-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-insa-multe-priviri-sunt-pe-partida-de-la-slobozia-care-ii-poate-aduce-petrolului-calificarea-matematica-in-play-off-19210551

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-s-a-calificat-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-cu-cinci-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-clasamentul-intermediar-si-celelalte-echipe-cu-sanse-in-lupta-pentru-promovare-19210604

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gaz-metan-si-fc-hermannstadt-egale-intr-un-amical-disputat-la-medias-fiecare-echipa-a-avut-cate-o-repriza-19209942

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-a-marcat-in-amicalul-cu-dinamo-dar-n-a-fost-suficient-a-pierdut-testul-cu-cainii-rosii-de-la-ploiesti-19210181

Ovidiu BOICA 20 Nov. 2021, 21:07 Liga 2
Pe aceeași temă