Moldovan: „Vreau să câștigăm cu Berceni și să promovăm sportiv cu două etape înainte de final”

Marius ANGHEL 27 May. 2014, 21:23 Liga 2
Moldovan:**

Antrenorul formației Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, marți, că își dorește o victorie în partida cu ACS Berceni, care, corelată cu un succes sau un egal al CSMS Iași în meciul de pe teren propriu cu FC Clinceni, poate aduce promovarea echipei giuleștene cu două etape înainte de final.

„Este un meci foarte important cel cu Berceni. Vreau să îl câștigăm pentru a obține promovarea din punct de vedere sportiv. Pentru că dacă Iași câștigă sau face egal pe teren propriu cu FC Clinceni, am fi promovați matematic cu două etape înainte de final. Iar după aceea vom aștepta verdictul de la TAS pentru a vedea dacă putem juca în Liga I. De aceea mâine (n.r. – miercuri) e foarte important să intrăm concentrați pe teren și să câștigăm cu Berceni. Sper să ne iasă calculele așa cum dorim, iar la final să sărbătorim promovarea în plan sportiv”, a spus Moldovan.

În ciuda faptul că în ultimele zile la baza sportivă Pro Rapid a fost întrerupt curentul din cauza neplății facturilor, Moldovan susține că echipa s-a pregătit în condiții optime pentru partida de la Berceni. „Chiar dacă am avut probleme cu curentul la Pro Rapid, ne-am antrenat foarte bine pe Giulești. Facem eforturi ca jucătorii să aibă toate condițiile pentru a obține ce ne dorim, adică promovarea”, a menționat Viorel Moldovan.

Meciul ACS Berceni – Rapid va avea loc miercuri, de la ora 18.00, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii a II-a, Seria I.

Echipa Rapid ocupă în prezent poziția a doua a clasamentului play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a, care îi permite promovarea din punct de vedere sportiv în Liga I. Formația condusă de Viorel Moldovan are 32 de puncte, cu cinci mai multe decât FC Clinceni, principala sa contracandidată la promovare.

Comisia de Apel a Sistemului Național de licențiere a respins, în 17 mai, dosarul FC Rapid privind acordarea licenței pentru ediția 2014-2015 a Ligii I, decizia fiind definitivă și executorie pe plan național. Ultima cale de atac a FC Rapid este Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În cazul în care Rapid primește un răspuns negativ și de la TAS, în Liga I va promova în locul său FC Clinceni.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 27 May. 2014, 21:23 Liga 2
Pe aceeași temă