Moldovan nu uită și nu iartă! Ce se ascunde în spatele conflictului cu Dinu Gheorghe

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Oct. 2013, 12:37 Actualizat: 31 Oct. 2013, 12:38 Liga 2
Moldovan nu uită și nu iartă!  Ce se ascunde în spatele conflictului cu Dinu Gheorghe

Scandalul recent dintre antrenorul Rapidului și Dinu Gheorghe, președintele Astrei, ascunde un episod din trecutul celor doi: „Vamă” i-a promis postul de antrenor lui Moldovan, după care l-a numit pe Șumudică.

Rapid va da piept azi cu Petrolul (ora 20:30, ProTV), în optimile Cupei.

Viorel Moldovan nu are doar grija meciului de azi cu Petrolul, din Cupa României. De două zile, antrenorul a intrat într-un conflict deschis cu Dinu Gheorghe. Scânteia care a reaprins conflictul mocnit dintre cei doi a fost declarația lui „Vamă”, conform căreia doar Steaua l-ar putea transfera pe Alex Ioniță II, atacantul de succes al  Rapidului. Tehnicianul Giuleștiului i-a dat replica imediat: „Cine este Dinu Gheorghe să discute despre Ioniță? Vreun impresar cumva?”. Și de aici o serie întreagă de acuze reciproce la televiziuni ori pe site-uri. Ce se ascunde însă dincolo de declarațiile războinice?

Totul ar fi pornit în finalul campionatului 2009 – 2010. Atunci, Moldovan era antrenor la Brașov, „Vamă” președinte, iar cei doi urmau să meargă împreună la Rapid. În zborul de după un meci de la Timișoara, Dinu Gheorghe i-a spus lui Moldovan că va fi antrenorul giuleștenilor, însă când au ajuns la București, Șumudică a fost alesul lui „Vamă”.  „Dinu Gheorghe este ultimul om care poate să vorbească despre caracterul meu. Să nu se mai laude pentru că nu m-a adus el la Rapid”, a declarat Moldovan.

„Eu mă pot uita în ochii oricui, dar el nu poate face asta, e un laș, Viorel Moldovan, antrenor Rapid.

„N-aș fi vrut să cădem tocmai cu Rapid. Dacă aș fi putut să fac în așa fel încât să nu jucăm în această fază cu fosta mea echipă, aș fi făcut-o. Mi-aș fi dorit să ne întâlnim în finala Cupei”, Peterson Pecanha, portar Petrolul.

Articol scris de Victor STOICESCU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 31 Oct. 2013, 12:37 Actualizat: 31 Oct. 2013, 12:38 Liga 2
Pe aceeași temă