Moldovan nu uită și nu iartă! Ce se ascunde în spatele conflictului cu Dinu Gheorghe

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 12:37 Liga 2
Moldovan nu uită și nu iartă!** Ce se ascunde în spatele conflictului cu Dinu Gheorghe

Scandalul recent dintre antrenorul Rapidului și Dinu Gheorghe, președintele Astrei, ascunde un episod din trecutul celor doi: „Vamă” i-a promis postul de antrenor lui Moldovan, după care l-a numit pe Șumudică.

Rapid va da piept azi cu Petrolul (ora 20:30, ProTV), în optimile Cupei.

Viorel Moldovan nu are doar grija meciului de azi cu Petrolul, din Cupa României. De două zile, antrenorul a intrat într-un conflict deschis cu Dinu Gheorghe. Scânteia care a reaprins conflictul mocnit dintre cei doi a fost declarația lui „Vamă”, conform căreia doar Steaua l-ar putea transfera pe Alex Ioniță II, atacantul de succes al  Rapidului. Tehnicianul Giuleștiului i-a dat replica imediat: „Cine este Dinu Gheorghe să discute despre Ioniță? Vreun impresar cumva?”. Și de aici o serie întreagă de acuze reciproce la televiziuni ori pe site-uri. Ce se ascunde însă dincolo de declarațiile războinice?

Totul ar fi pornit în finalul campionatului 2009 – 2010. Atunci, Moldovan era antrenor la Brașov, „Vamă” președinte, iar cei doi urmau să meargă împreună la Rapid. În zborul de după un meci de la Timișoara, Dinu Gheorghe i-a spus lui Moldovan că va fi antrenorul giuleștenilor, însă când au ajuns la București, Șumudică a fost alesul lui „Vamă”.  „Dinu Gheorghe este ultimul om care poate să vorbească despre caracterul meu. Să nu se mai laude pentru că nu m-a adus el la Rapid”, a declarat Moldovan.

„Eu mă pot uita în ochii oricui, dar el nu poate face asta, e un laș, Viorel Moldovan, antrenor Rapid.

„N-aș fi vrut să cădem tocmai cu Rapid. Dacă aș fi putut să fac în așa fel încât să nu jucăm în această fază cu fosta mea echipă, aș fi făcut-o. Mi-aș fi dorit să ne întâlnim în finala Cupei”, Peterson Pecanha, portar Petrolul.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 12:37 Liga 2
Pe aceeași temă