Moldovan, nemulțumit de greva rapidiștilor: „Lucrurile nu sunt deloc clare! Sper să revenim la normal”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 17:56 Liga 2
Moldovan, nemulțumit de greva rapidiștilor:**

Rapidiștii au intat azi într-o grevă și au refuzat să facă al doilea antrenament al zilei.

Informația a fost confirmată de antrenorul giuleștenilor, Viorel Moldovan, care speră însă ca situația financiară la echipă să fie rezolvată cât mai repede. Tehnicianul este de părere că perioada de pregătire și cantonamentul din Antalya nu vor avea de suferit odată ce o parte din restanțele financiare vor fi plătite fotbaliștilor.

„Rapidul stârnește interes tot timpul. Este adevărat, băieții au decis să nu facă al doilea antrenament al zilei. Sper să nu pierdem foarte mult din punct de vedere al pregătirii. Nu cred că vom rata cantonamentul din Antalya. Sper să se rezolve situația cât mai rapid și să reluăm pregătirile. Sper să înceteze în cel mai scurt timp această problemă.

Nu mai are rost sa dezvoltăm în momentul de față. Din punctul meu de vedere, ei s-au prezentat foarte bine la antrenamente. Se pregătesc foarte bine, nu am ce să le reproșez, nu e ușor însă, toate au o limită. Știu ca ar fi intrat în club o anumită sumă, dar nu știu dacă sunt bani din transferul lui Ioniță, nu am idee.

E o perioadă dificilă, lucrurile nu sunt deloc clare, sper să revenim la normal, vom vedea ce va fi. Nu știu despre ce este vorba cu acei investitori, nu mă mai focalizez pe alte lucruri, mă concentrez pe pregătirea campionatului. Eu m-aș bucura sa vină cineva, oricine care să susțină această echipă”, a spus Viorel Moldovan la Dolce Sport.

Marius ANGHEL 21 Jan. 2014, 17:56 Liga 2
Pe aceeași temă