Moldovan mai are de așteptat pentru preluarea Rapidului: „Negocierile se prelungesc, trebuie realizat și un audit”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 21:55 Liga 2
Moldovan mai are de așteptat pentru preluarea Rapidului:**

Viorel Moldovan a ajuns la un acord cu Adrian Zamfir pentru preluarea clubului Rapid, însă negocierile se vor prelungi deoarece sunt mai multe aspecte pe care avocații celor două părți le mai studiază.

Antrenorul giuleștenilor își dorește realizarea unui audit și găsirea unor soluții pentru ca Rapidul să primească licență pentru sezonul viitor.

„Avocații lucrează și studiază actele. Nu e ușor de preluat un club precum Rapid. Discutăm și căutăm soluții și sper ca în cel mai scurt timp să găsim anumite soluții. Cred că negocierile se mai prelungesc, trebuie realizat și un audit la club. Îmi doresc enorm de mult să reușesc. Vreau să văd echipa din nou în prima ligă în cel mai scurt timp. Vreau să văd suporterii fericiți. Am în spatele meu oameni capabili și potenți financiar care pot ajuta Rapidul.” a spus Viorel Moldovan în cadrul unei conferințe de presă.

În spatele lui Moldovan se află un grup de oameni de afaceri dispuși să investească în fotbalul românesc. Se pare că unul dintre ei este din domeniul imobiliar, iar celălalt are investiții importante în agricultură.

Viorel Moldovan și prietenii săi au pregătit deja 500.000 de euro pentru a achita salariile restante către jucători și angajați, după ce vor semna actele de preluare. Astfel, giuleștenii au șanse mari să treacă planul de reorganizare, termenul fiind programat pe 28 martie.

Marius ANGHEL 25 Mar. 2014, 21:55 Liga 2
Pe aceeași temă