ACS Poli păstrează un titular din Liga 1 în atac. Drăghici, convins și el să-și prelungească înțelegerea cu timișorenii

ACS Poli păstrează un titular din Liga 1 în atac.** Drăghici, convins și el să-și prelungească înțelegerea cu timișorenii

Cu datoriile nerezolvate, ACS Poli a mai convins un titular să rămână alături de echipă. După o serie de negocieri, atacantul Octavian Drăghici a acceptat să continue la echipa ce va fi antrenată de Ionel Ganea. Formația retrogradată și-a păstrat o serie dintre titularii din prima ligă, în ciuda problemelor financiare.

Drăgici mai avea angajament cu ACS Poli până în vara lui 2019. La fel ca lui Marius Curileac, i s-a propus o renegociere, cu salariul diminuat. Inițial, atacantul de 32 de ani nu era încântat de acest lucru, dar, până la urmă, a acceptat și a mai și fost de acord să semneze până în 2020, așadar, încă un sezon față de înțelegere inițială.

ACS Poli i-a mai păstrat și pe Bogdan Străuț, Marius Curileac și Mădălin Smaranda. De asemenea, dintre seniori, clubul l-a readus, după împrumutul la Ripensia, pe Cristian Bocșan.

Tot după împrumuturi revin la ACS Poli jucătorii U21 Radu Motreanu, Mario Contra, David Filip, Daniel Filip, Harald Fridrich, Cristian Podină, Narcis Popan, Denis Golda, David Pop, Damir Totic sau Sinișa Sporin. De asemenea, tot U21 mai sunt Denis Haruț, Cosmin Bîrnoi, Sebastian Velcotă, Lucian Oprea sau Raul Cochințu.

Exodul antrenorilor continuă

La nivel „tehnic”, ACS Poli nu stă la fel de bine. După ce fostul antrenor și manager sportiv al primei echipe, Adrian Neaga, a plecat, au mai părăsit „corabia” și antrenorii de copii Alin Paleacu și Florin Bătrânu. Primul fusese secund pe vremea lui Leo Grozavu.

Acum a venit rândul altui antrenor secund să plece de la club. Este vorba de Octavian Benga, care va termina acum cursurile de licența Pro și va antrena în Liga a 3-a, la CSM Școlar Reșița. Singura sosire este a lui Ionel Ganea, cu secundul Norbert Niță.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă