Moldovan crede în echipă

18 May. 2009, 20:03 Liga 2
Moldovan crede în echipă

FC Ploiești a ajuns pe poziția secundă a clasamentului, în liga secundă, loc ce asigură promovarea directă, la finalul acestui sezon, din care au mai rămas decât patru runde. După meciul câștigat cu Dinamo II, la 8 etape de când a suferit ultima înfrângere (1-0 pentru FCM Bacău, în etapa a 22-a), gruparea din „9 Mai” are 3 puncte avans în fața celor de la Delta Tulcea și un meci în plus de disputat față de „pelicani”, înainte de ultimele patru etape, FC Ploiești fiind mare favorită pentru a ajunge în Liga I.

 

Directorul tehnic al echipei FC Ploiești, Ion Moldovan (foto) este optimist în privința realizării promovării, acesta dorindu-și ca avantajul luat să nu mai fie pierdut, în ultimele runde. Moldovan este de părere că FC Ploiești are un lot bun, pentru nivelul eșalonului secund, capabil să realizeze punctele necesare promovării, în ultimele etape, antrenorul dorindu-și liniște, disciplină și ambiție la elevii săi, în ultimele dueluri din eșalonul secund.

 

Pentru că FC Ploiești a obținut amânarea meciului de la Știința Bacău, din etapa viitoare, joc reprogramat pentru data de 3 iunie, săptămâna aceasta se va încerca găsirea unui partener pentru un joc amical.

 

Articol scris de Marian DIMA
 

18 May. 2009, 20:03 Liga 2
Pe aceeași temă