Mihalcea preia liderul Seriei I cu gânduri mari: „Sunt convins că vom termina cu o performanță extraordinară. Nu voi avea nicio scuză”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 18:40 Pregătiri, amicale
Mihalcea preia liderul Seriei I cu gânduri mari:**

Rămasă fără antrenorul principal Ionel Ganea și colaboratorii săi, Dunărea Călărași pare că și-a găsit noul tehnician. Adrian Mihalcea, ultima dată la ACS Berceni, a pregătit liderul Seriei I din Liga 2 în ultimele zile ale cantonamentului din Ciuta, după ce „Ganezul” a plecat la FC Voluntari, și e încântat de ceea ce a găsit la călărășeni. Fostul jucător al lui Dinamo e convins că va obține cu Dunărea o performanță extraordinară.

„Am găsit un grup foarte unit, o echipă foarte puternică, nu este o întâmplare că e pe primul loc. Tehnicianul de dinaintea mea a făcut o treabă extraordinară, din fericire pentru el a plecat în prima divizie, asta nu face decât să mă ambiționeze. Sunt convins că vom termina cu o performanță extraordinară. Sunt bucuros că am o perioadă de timp în care pot să lucrez cu băieții. Datele nu se vor schimba foarte mult. Trebuie să le mențin această atitudine. Este o conjunctură favorabilă, dar, în același timp, mă face să muncesc. Oamenii își pun baza în mine, m-au chemat pentru că mă apreciază și nu am nici cea mai mică idee să îi dezamăgesc. Voi fi dedicat 100%”, a spus Mihalcea în emisiunea „Trafic Sport” de la Sport Total FM.

Adrian Mihalcea va fi ajutat la Dunărea Călărași de vechiul secund Mirel Condei, însă și de Mugur Bolohan, colaboratorul său de la vechile echipe la care a antrenat. În plus, Ion Moldovan se va alătura și el staff-ului, urmând a fi director tehnic. Noul tehnician al liderului a vorbit și despre schimbările din lot, dar și despre situația financiară a echipei.

„În momentul de față au plecat doar doi jucători: Buș și Alami (n.r. marocanul se află în cantonament cu FC Voluntari, însă conducerile celor două cluburi nu au ajuns la un acord în privința transferurlui și mijlocașul va reveni la Dunărea). Vînă a rămas la echipă. Într-adevăr, au plecat doi fotbaliști care au pus umărul la ocuparea acestei poziții, dar cu siguranță vom găsi fotbaliști la fel de valoroși sau tineri care îi vor face uitați pe cei doi. Suntem fericiți că a rămas golgheterul Ligii 2, Valentin Alexandru. Noi avem și cea mai bună defensivă din serie.

Nu exista nicio restanță financiară în momentul de față. Contează foarte mult acest lucru. Există și o bază destul de frumoasă și de utilată, nu lipsește nimic. Nu rămâne decât să-ți pui în aplicare planul. Le-am explicat băieților că trebuie să ducem la bun sfârșit această experiență. Lucrurile sunt clare, am avut discuții și cu cei din conducere și m-au asigurat că nu vor fi probleme din punct de vedere financiar și nu voi avea nicio scuză dacă nu voi îndeplini obiectivul impus de conducere”, a mai declarat Adrian Mihalcea.

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 18:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă