Mirajul promovării l-a atras imediat pe Marius Chindriș la CS Mioveni: ”Are obiective îndrăzneţe și e un club la care poți să performezi. Sper să ne îndeplinim obiectivele trasate”

Andrei PASCU 16 Sep. 2020, 19:09 Liga 2
Mirajul promovării l-a atras imediat pe Marius Chindriș la CS Mioveni: ”Are obiective îndrăzneţe și e un club la care poți să performezi. Sper să ne îndeplinim obiectivele trasate”

Marius Chindriș (29 de ani) este unul dintre cele mai recente transferuri ale echipei CS Mioveni. Mijlocașul defensiv a început sezonul la Farul, dar s-a despărțit repede de constănțeni și a semnat cu echipa antrenată de Claudiu Niculescu. Chindriș a oferit mai multe informații despre venirea la Mioveni și a declarat că a acceptat oferta pentru că se dorește promovarea în Liga 1.

Marius Chindriș: ”Am început noul sezon fără să câştigăm vreun meci în primele trei etape, dar cred că acest lucru se va schimba”

Marius Chindriș a vorbit despre obiectivele echipei, dar și despre obiectivele sale personale. Vrea să prindă cât mai multe meciuri, să fie un jucător de bază și să pună umărul la îndeplinirea țintelor trasate de conducere. Pe moment, obiectivul Mioveniului este să treacă peste pasa proastă din debutul campionatului. Nu a reușit să câștige vreun meci în noul sezon.

Am ales CS Mioveni pentru faptul că în fiecare an își dorește obiective îndrăzneţe, e un club la care poți să performezi și sper ca anul acesta să ne îndeplinim toate obiectivele pe care ni le-am trasat. Știam că CS Mioveni este un club serios, profesionist, știam că s-au schimbat o parte dintre jucătorii care au fost anul trecut, iar despre stafful tehnic știam că este un unul care își dorește performață, un staff profesionist și preocupat pentru a ne îndeplini obiectivele.

Am văzut o echipa foarte solidă anul trecut, dar din păcate au fost câteva sincope care au făcut să nu își îndeplinească obiectivul de a promova în Liga 1. Îmi doresc să fiu sănătos, să mă pregătesc cât mai bine, iar dacă stafful tehnic se va baza pe mine să îmi ajut echipa ca să-şi îndeplinească obiectivele. Am început noul sezon fără să câştigăm vreun meci în primele trei etape, dar cred că acest lucru se va schimba din următoarea etapă. Şi spun acest lucru având în vedere munca și seriozitatea pe care o avem în timpul antrenamentelor”, a declarat Marius Chindriș pentru CS Mioveni.

Marius Chindriș a debutat în meciul cu Unirea Slobozia 

Farul s-a despărțit de Marius Chindriș, pe care îl adusese în această vară, în luna iunie. Mijlocașul defensiv se pare că nu l-a convins pe antrenor că poate să ajute echipa în Liga 2, astfel că s-a ajuns la un acord cu privire la rezilierea prematură a contractului. Chindriș nu a jucat în cele două etape trecute din acest sezon. A fost rezervă în confruntări disputate de Farul contra Petrolului (scor 2-1) și celor de la Aerostar Bacău (scor 1-0).

A apucat însă să debuteze pentru CS Mioveni, în meciul din cea mai recentă rundă, cu Unirea Slobozia (scor 0-0).

Mijlocașul originar din Arad a jucat în cariera sa pentru UTA (fostul și actualul club, când încă purta numele de UTA Bătrâna Doamnă), Național Sebiș, Petrolul Ploiești (în Liga 3 și Liga 2) și Viitorul Șelimbăr. În vara trecută semnase cu CSM Târgu Mureș, noua echipă a orașului mureșean, care promovase în Liga 3, însă cum s-a desființat la scurt timp după aceea, fiindcă primăria și-a retras sprijinul financiar, jucătorii au plecat, iar Chindiș a ajuns apoi la Șelimbăr, tot în Liga 3.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-achizitionat-inca-doi-jucatori-si-asteapta-actele-pentru-un-israelian-si-un-brazilian-pe-care-ii-are-in-lot-de-o-saptamana-exclusiv-19148169

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-are-programate-cinci-meciuri-de-la-ora-1100-trei-dintre-nou-promovate-joaca-din-nou-acasa-iar-cea-mai-interesanta-partida-are-loc-la-bucuresti-19147552

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-viseaza-frumos-dupa-rezultatul-pozitiv-cu-cs-mioveni-enache-costea-ii-felicit-pe-jucatori-punctul-este-unul-binemeritat-19147791

 

 

 

Andrei PASCU 16 Sep. 2020, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă