Mihalachi renunță la Dorohoi, dar nu mai dă vreun semn că s-ar muta la Suceava

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 15:30 Liga 2
Mihalachi renunță la Dorohoi,** dar nu mai dă vreun semn că s-ar muta la Suceava

Vara aceasta au existat tatonări timide între conducerea Rapidului și omul de afaceri Victor Mihalachi având drept scop cooptarea patronului de la FCM Dorohoi în acționariatul grupării sucevene. La început se părea că există șanse să se ajungă la un numitor comun, mai ales că Victor Mihalachi s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a fost ajutat atât cât ar fi sperat de către autoritățile locale din Dorohoi în sprijinirea divizionarei secunde. Discuțiile dintre cele două părți au bătut însă pasul pe loc, astfel că „alb-vișiniii” au reînceput pregătirile în formula de conducere tehnică și administrativă deja consacrată.

Nu la fel de așezate par însă lucrurile la Dorohoi. Sunt semne tot mai clare că Victor Mihalachi dorește să se retragă definitiv de la echipă, motiv pentru care formația antrenată de Vespazian Colban nici nu s-a înscris în ediția viitoare a ligii secunde, termenul limită pentru această operațiune urmând să expire astăzi, la ora 24:00.

„În proporție foarte mare, echipa se va desființa. Primăria a susținut echipa doar cu baza sportivă. De restul se ocupa finanțatorul Victor Mihalachi. Din discuțiile cu dânsul nu ne-a reproșat nimic nouă, staffului și jucătorilor. Aștepta mai mult ajutor din partea autorităților. Singur nu mai poate susține echipa și a luat hotărârea să o desființeze. Știu de discuțiile cu Suceava, dar decizia este a domnului Mihalachi. E clar că FCM Dorohoi nu o să mai existe. A fost o echipă frumoasă, cu promovări de la liga a patra până la liga a doua. Din păcate s-a ajuns la final. Noi suntem supărați că nu am fost anunțați din timp de această decizie, poate aveam și noi posibilitatea să ne găsim alte echipe. Mai bine ni se spunea de la finalul sezonului trecut că nu se mai continuă, nu că e un proiect frumos, care va merge mai departe”, a declarat Vespazian Colban în emisiunea „Fotbal la matineu” de la radio Sport Total FM.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Andrei BIRTA

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă