Mihai Stoica: „ Încă mai facem multe greseli”

29 Mar. 2009, 18:09 Liga 2
Mihai Stoica: „ Încă mai facem multe greseli

După partida amicală pierdută la Urziceni în fața Unirii cu scorul de 4-0, am stat de vorbă cu antrenorul lui FC Snagov, despre jocul echipei sale și despre meciul din următoarea etapă, deplasarea de la Buftea:

 

Ce părere aveți despre meci?  Evoluția echipei v-a mulțumit?
Nu am jucat rău, însă nu am îndrăznit mai multe. În a doua repriză am introdus mulți jucători de rezervă, iar diferența între cei de bază și cei de pe bancă se vede clar. Oricum cred că a fost o diferență prea mare pe tabelă după ceea ce s-a jucat în teren.

 

Ați întâlnit un adversar de calibru, s-a văzut diferența dintre Liga I și Liga 2a…
Am întâlnit o echipă foarte bună, diferența de valoare s-a văzut, diferență de forță și de organizare. Ei sunt în Liga I, sunt pe locul doi, și nu au ajuns acolo întâmplător.

 

Ce credeți că ar mai fi de corectat la echipa Snagovului?
Sunt foarte nemulțumit de faza de posesie și cea de construcție. Nu funcționează deloc cum mi-aș dori, însă sper că pe viitor o să avem și noi progrese.

 

Care este atmosfera de la echipă? După jocul de la Giurgiu i-ați acuzat pe unii dintre jucători că nu mai joacă la fel ca și în tur, cu aceeași motivatiea…

Jucătorii au devenit mult mai motivați, nu vor mai fi relaxați, am pierdut deja două meciuri consecutive cu scor mare și vor fi mult mai serioși după aceste înfrângeri. Aștept de la ei să dea totul pe teren.

 

Credeți că jocul de la Urziceni a fost un test util în vederea meciului cu Buftea?
A fost un test foarte bun, un duș rece care ne trezește la realitate. Ne-a coborât un pic cu picioarele pe pământ. A fost un antrenament foarte bun, și chiar dacă am pierdut la scor, avem multe de câștigat după acest meci. A fost o experiența bună, și avem posibilitatea cu Buftea să corectăm ceea ce am greșit aici.

 

Despre acel meci ce puteți spune?

Va fi un meci greu, Buftea vine după câteva înfrângeri la scor. Cu noi vor juca mult mai motivați, ca să întrerupă seria de meciuri nereușite, dar noi, dacă vom fi concentrați, cred că o să reușim să scoatem un rezultat bun.

 

 

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

29 Mar. 2009, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă