Mihai Stoica: „CSM Ploiești a fost mai motivată”

29 Sep. 2008, 19:54 Liga 2
Mihai Stoica:

Luni, la o zi după eșecul de la Ploiești, 1-3 cu liderul CSM, jucătorii echipei din Snagov au avut program de recuperări la Baza Sportivă din Mogoșoaia. La finalul pregătirii, antrenorul Mihai Stoica a avut amabilitatea de a răspunde la câteva întrebări ale reporterilor ProSport.

 

Cum caracterizati evoluția echipei dumneavoastră din partida cu CSM Ploiești?

Am întâlnit un adversar care are alte obiective, drept pentru care au fost mult mai motivați decat noi.Mi-e greu să spun că sunt mai buni.Noi am avut multe absențe în lot și nu am reușit să trecem de euforia victoriei de la Buftea care pentru noi este una foarte importantă.

 

Considerați că înfrângerea i-a afectat pe jucători din punct de vedere moral?

Sigur, fotbaliștii români în general  au o „memorie scurtă”…(Râde)

 

Aveți indisponibilități în vederea partidei ce urmează?

Din păcate avem, și nu ne putem mândri cu asta, pentru că în etapa viitoare vom avea de disputat un meci extrem de dificil  cu cei de la  Dinamo II. Este vorba despre: Ion Dumitru, Simic ce trebuiesc operați, Dinu Viorel I și II, Bucuroaia, Posteucă (suspendat după ce a luat cartonaș roșu etapa trecută).

 

Ce așteptați de la următorul meci ?

Sincer să fiu, cu echipele bucureștene nu știi niciodată la ce să te aștepți pentru că antrenorii schimbă în ultimul moment echipa aducând  doi, trei jucători de la primele echipe și astfel planurile se dau peste cap. Nu ne e frică de ei, doar de neprevăzut. Sunt foarte încrezator  în lotul pe care îl am la dispoziție.

 

Cum comentați victoria Sportului la Dinamo II?

Sigur că da. Înfrângerea dinamoviștilor pe propriul teren  este o victorie surprinzătoare mai ales că s-a produs și cu un om mai puțin după eliminarea lui Postolache din prima repriză. Sportul este o echipă imprevizibilă, niciodată nu știi la ce să te aștepți de la jucători precum: Varga, Curelea, Dedu, Ferfelea.

 

Care credeți că va fi ordinea în partea de sus a clasamentului la finalui campionatului?

Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Ploiești, Sportul Studențesc, FC.Buftea, FC Botoșani

articol scris de Anca Oprea și Andi Sârbu

29 Sep. 2008, 19:54 Liga 2
Pe aceeași temă