Mihai Stoica a pus ochii pe ”perla” Rapidului. ”Îmi place foarte mult!” Ce răspuns a dat Rareș Ilie când a fost întrebat de un transfer la FCSB

Cornel POPESCU 16 May. 2021, 19:20 Liga 2
Mihai Stoica a pus ochii pe ”perla” Rapidului. ”Îmi place foarte mult!” Ce răspuns a dat Rareș Ilie când a fost întrebat de un transfer la FCSB

Mihai Stoica, managerul general al clubului FCSB, l-a remarcat de la Rapid pe mijlocașul Rareș Ilie (18 ani), unul dintre tinerii jucători ai echipei giuleștene care au impresionat în acest sezon de Liga 2.

Conducătorul vicecampioanei României îi urmărește cu atenție pe tinerii fotbaliști născuți după 1 ianuarie 2000, pentru a găsi noi talente pentru echipa finanțată de Gigi Becali.

Meme Stoica a pus ochii pe Rareș Ilie de la Rapid

Într-o sesiune LIVE pe pagina oficială de Facebook a grupării roș-albastre, MM Stoica a fost întrebat despre un posibil transfer sau ce părere are despre Rareș Ilie de la Rapid.

”Mie îmi place foarte mult Rareș Ilie, fizic frumos. A crescut mult în ultimul an. E născut în 2003, dacă nu mă înșel”, a spus Stoica.

Rareș Ilie este un mijlocaș în vârstă de 18 ani care se află sub contract cu Rapid, echipă pentru care în sezonul 2020 – 2021 a jucat în 20 de meciuri, 10 ca titular și a dat trei goluri (1-0 cu ”U” Cluj, 4-2 la Metaloglobus, în sezonul regular, și 2-3 la Dunărea Călărași). Tânărul fotbalist bucureștean al rivalilor din Giulești este cotat de site-urile de specialitate la 75.000 de euro.

”E complicat să transferi, să cumperi jucători de la Rapid. Vă dați seama ce ar face suporterii rapidiști dacă cei de la Rapid, clar că nu ar vrea, dar să zicem că vândă un jucător la noi”, a mai spus Mihai Stoica despre un posibil transfer al vreunul jucător de la Rapid la FCSB.

Rareș Ilie, răspuns pentru o viitoare ofertă a FCSB-ului

În urmă cu o săptămână, Rareș Ilie a vorbit despre posibilitatea să joace pentru FCSB sau Dinamo, cele două rivale din Capitală ale Rapidului și a transmis că nu îi va trăda pe giuleșteni niciodată.

Nu voi merge la ei. Din moment ce am ales să vin la Rapid… Chiar îmi place aici, m-am atașat de suporteri, echipă, de tot ce înseamnă Rapid. Nu vreau să plec nicăieri în acest moment, cu atât mai mult la Steaua sau Dinamo. Dacă am promovat în Liga 1 cu Rapid, nu plec în altă parte. Vreau să mă lupt la titlu cu Rapid, a spus Rareș Ilie.

Daniel Pancu, idolul lui Rareș Ilie

Rareș Ilie a dezvăluit și cine este idolul său din Giulești.

”Nu am prins toți fotbaliștii rapidiști și nu îi știu pe cei foarte vechi, dar îmi place Pancu de când eram mic. Mi-aș dori din tot sufletul să ajung să însemn la Rapid ceea ce a însemnat el. E primul meu an la seniori și încă nu am arătat nimic. Sper să îi calc pe urme și să ajung mai sus decât el, deși știu că o să fie foarte greu”, a spus Rareș Ilie pentru FC Rapid 1923.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-nu-vrea-titlul-de-campioana-in-liga-2-ci-doar-promovarea-in-liga-1-daniel-niculae-inaintea-meciului-cu-liderul-craiova-a-fost-o-echipa-prietena-rapidului-pe-vremuri-video-19185170

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-e-cu-un-picior-in-liga-1-dar-daniel-niculae-asteapta-promovarea-matematica-mioveni-va-juca-inaintea-noastra-putem-ajunge-in-prima-liga-inaintea-meciului-cu-craiova-ce-a-spu-19184772

Cornel POPESCU 16 May. 2021, 19:20 Liga 2
Pe aceeași temă