Mihai Stoica: „Am tăcut prea mult timp!”

29 Apr. 2009, 15:32 Liga 2
Mihai Stoica:**

În urma ultimelor articole apărute pe www.liga2.ro, antrenorul lui FC Snagov, Mihai Stoica a ținut să își exprime punctul de vedere, iar site-ul nostru i-a acordat dreptul la replică:
 

 

Mihai Stoica: Consider că cele scrise în ultimele zile sunt pure speculații. FC Snagov nu face blaturi!
 

 

Rep: Atunci care ar fi, în opinia dumneavoastră, explicațiile pentru rezultatele dezastruoase din ultima vreme?
 

 

M.S.: Am încercat să ținem ascunsă multă vreme situația de la club. Însă până acum! Nu se mai poate. Situația de la Snagov este dezastruoasă și, din această cauză, băieții nu mai joacă nimic.
 

 

Rep: Ce doriți să spuneți prin asta?
 

 

M.S.: Jucătorii nu au mai primit niciun ban de mai bine de 4 luni. Majoritatea și-au făcut memorii ca să devină liberi de contract, însă i-am convins cu greu să nu și le depună. Mai sunt câțiva care sunt la sfârșit de contract și nu vor să și-l mai prelungească și, poate de aceea, nu joacă la fel de motivați ca și în tur.”
 

 

Rep: Tocmai din cauza lipsei de bani, nu credeți că ar fi fost tentați să joace la pariuri?
 

 

M.S.: Eu vă pot spune 100 % că la meciurile la care am fost nu s-a dat niciun telefon din vestiar și că băieții au vrut să câștige. Sunt sigur că nu sunt implicați în jocuri de culise. Rezultatele proaste vin pe seama lipsei de motivație. Cum să joci la potențial maxim când nu ești plătit de atâta vreme?
 

 

Rep: Totuși, la unele meciuri din acest sezon ați lipsit…
 

 

M.S.: Este adevărat. Nu am fost prezent la meciurile cu Dunărea Giurgiu și cu FC Ploiești, din cauze personale. Nu am văzut acele meciuri, deci nu pot comenta evoluția jucătorilor. Însă, tot cred că atât au putut și atât mai au tragere de inimă să joace pe gratis sau înduplecați de rugămințile mele și ale conducerii.”
 

 

Articol scris de Gabriel Morariu
 

29 Apr. 2009, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă