Mihai Stoica: „3000 de locuri sunt suficiente pentru noi”

05 Dec. 2008, 18:27 Liga 2
Mihai Stoica: „3000 de locuri sunt suficiente pentru noi

Fără a avea ca obiectiv promovarea în Liga I, Snagovul se poate bucura de investiții majore pornind de la infrasructura stadionului până la centrul de copii și juniori. Odată cu începerea returului, pe stadionul “Ghermănești” se vor finaliza și lucrările la noua peluză din spatelei tabelei.

Capacitatea maximă va fi de 3000 de locuri pe scaune. Proiectul va mai cuprinde de altfel și o clădire de birouri, o nouă tebelă electronică, săli de fitness și vestiare noi. Legat de propria pepinieră, echipa ilfoveană a realizat o coloborare cu o școală privată din București, pe care o și finanțează, aflată din încinta Stadionului Național, formată din trei grupe de copii și juniori. Unul dintre tehnicieni care se ocupă de formarea tinerelor talente este fostul jucător al Rapidului, Ștefan Popa.

 

“Am avut discuții pentru un nou stadion, dar s-a renunțat din cauza prețurilor exagerate ale terenurilor. E suficient pentru noi să dispunem de 3000 de locuri pe scaune cât va avea stadionul in primăvară. Investițiile se vor ridica la aproximativ 250.000 de euro. Toate aceste investiții vor fi suportate de Consiliul Local Snagov” a declarat tehnicianul ilfovenilor, Mihai Stoica.

 

Aricol scris de Cosmin Scarlat

05 Dec. 2008, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă