E nevoie de mai mult pentru promovare! Mihai Costea vrea să fie decisiv în lupta Mioveniului: ”Vreau să ajut, chiar dacă nu mai am o vârstă”

Andrei PASCU 16 Apr. 2024, 10:23 Liga 2
E nevoie de mai mult pentru promovare! Mihai Costea vrea să fie decisiv în lupta Mioveniului: ”Vreau să ajut, chiar dacă nu mai am o vârstă”

Mihai Costea, atacantul echipei CS Mioveni, a tras și el concluziile partidei cu CSC Șelimbăr, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2. După antrenorul Constantin Schumacher, atacantul de 35 de ani a ajuns la ideea împărtășită și de ”principal”, anume că Mioveni trebuia să facă mai mult pentru un succes.

CS Mioveni a remizat, scor 0-0 contra sibienilor, iar în grupa pentru promovare rămâne fără victorie, deși mai este un meci și se termină turul întrecerii.

Mihai Costea speră să își pună amprenta pe jocul Mioveniului, să marcheze cât mai mult

Atacantul, fost la Universitatea Craiova sau FCSB, spera și el să reușească mai mult în duelul cu sibienii conduși de Claudiu Niculescu și să marcheze, poate să aducă cele trei puncte pentru CS Mioveni. Are doar un gol în Liga 2 în acest sezon, dar are încredere că în meciurile rămase va reuși să își pună amprenta pe jocul echipei sale.

”Nu am reușit să câștigăm. Trebuia să încercăm mai mult poarta, să încercăm să marcăm, dar e bine că nu am pierdut. Suntem acolo și trebuie să dăm totul până la final. Orice meci trebuie jucat la victorie, vreau să ajut echipa cât pot, chiar dacă nu mai am o vârstă. Îmi pare rău că nu am ajutat echipa să ia cele trei puncte.

Nu vreau să comentez arbitrajul, nu am făcut-o niciodată și nu o fac nici acum”, a spus Mihai Costea la finalul partidei de la Mioveni.

  • 14 meciuri are Mihai Costea pentru CS Mioveni în acest sezon, doar două începute ca titular, după ce în ultimele sezoane a evoluat în Liga a 4-a, la Progresul 2005 și ARO Câmpulung, ori în Liga 3, la Viitorul Dăești.

CS Mioveni se deplasează la Hunedoara în ultima etapă a turului

Trupa din Mioveni continuă să fie ultima în play-off-ul Ligii 2, pe locul 6, și după etapa a 4-a, cu 36 de puncte. A început play-off-ul în deplasare, contra Unirea Slobozia (scor 0-1), iar în etapa a 2-a a disputat primul duel acasă, contra Gloria Buzău (scor 1-1), pentru ca la mijlocul săptămânii trecute să remizeze în deplasarea cu FK Miercurea Ciuc (scor 1-1).

CS Mioveni are următorul meci, care va încheia turul play-off-ului pentru ea, în deplasare, cu Corvinul Hunedoara (deplasare). Mihai Costea speră ca hunedorenii să fie obosiți după partida din Cupa României, de la mijlocul săptămânii, iar CS Mioveni să profite și să ia trei puncte.

Corvinul va întâlni miercuri, de la ora 19:00, FC Voluntari, în semifinalele Cupei României.

”Slobozia pare ca și promovată, iar bătălia pentru următorul loc direct promovabil se dă între trei echipe, noi, Buzău și Miercurea Ciuc. Sunt meciuri echilibrate și oricine poate câștiga. E un play-off disputat!

Următorul meci va fi cu o echipă foarte bună, care a făcut meciuri solide în acest sezon. A eliminat CFR Cluj din Cupa României și are și meci miercuri. Speră să prindem Corvinul puțin obosită și să câștigăm, dar trebuie să jucăm și noi bine”, a mai spus Costea.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Mihai Nițoiu (CS Mioveni)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-ramane-fara-victorie-0-0-contra-csc-selimbar-19307991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-plecat-cu-un-punct-de-la-mioveni-19307986

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-primeste-replica-selimbarului-in-etapa-4-din-play-off-ul-ligii-2-19307900

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-csc-selimbar-preocupate-de-mediul-inconjurator-19307905

Andrei PASCU 16 Apr. 2024, 10:23 Liga 2
Pe aceeași temă