Mestecăneanu, petrecere la vânătoare

Liga2.ro 07 Feb. 2009, 12:11 Liga 2
Mestecăneanu, petrecere la vânătoare

Ceahlăul a trecut, cu 1-0 (0-0) de KSC Bocs, grupare ce ocupă locul 2 în clasamentul celei de a doua divizii maghiare în cel de-al doilea meci disputat în cantonamentul de la Debrecen. Golul echipei pietrene a fost marcat de juniorul Pintea, în minutul 75.
Acesta este cel de-al doilea meci jucat și câstigat în Ungaria, cu același scor, după succesul înregistrat cu Honved Budapesta (1-0).
Ceahlăul a început amicalul in formula: Savu – Burlacu, Forminte, Vițelaru, Barna – Bădescu, Achim, Cebotaru, Sofronie – Tudosă, Gafița.

Antrenorii Ceahlăului au utilizat în acest meci tot lotul avut la dispoziție. Atuul Ceahlăului din august 2008, când a începutul turul campionatului în curs și până în prezent este defensiva foarte bună. Cu goluri 9 primite în tur, pietrenii au cea mai bună aparare a Seriei I a Ligii a II-a, iar în 2009 portarii Ceahlăului nu au încasat niciun gol în meciurile de pregătire: 1-0 cu Dunărea Giurgiu și Cetatea Târgu Neamț, 4-0 cu Laminorul Roman, plus cele două amicale jucate în Ungaria.

Altfel, tatăl președintelui Consiliului de Administrație al Ceahlăului, Viorel Mestecăneanu (foto), împlinește 80 de ani și are 80 de invitați la petrecerea aniversară. Vânator împătimit, la fel ca și fiul său, Ioan Mestecăneanu senior a marturisit că 40 din cei 80 de invitați sunt rude, iar 40 sunt vânători, astfel încât petrecerea se anunță a fi una cu multe povești. Ioan Mestecăneanu, practică vânătoarea de la 18 ani și considera această pasiune ca pe un sport. ”N-ai voie să împuști ciutele și nici femelele mistreț”, este una din devizele lui.

Articol scris de Cristi Soroceanu

Liga2.ro 07 Feb. 2009, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă