Meciul dintre Farul și FCM Bacău ar putea avea loc vinerea, în nocturnă

08 Mar. 2012, 12:08 Liga 2
Meciul dintre Farul și FCM Bacău** ar putea avea loc vinerea, în nocturnă

Marcel Lică, președintele Farului, a acordat site-ului sport13.ro un scurt interviu în care vorbește despre amânarea returului, șansele constănțenilor de a accede în Liga I, eventuale transferuri la echipa de la malul mării și programarea primei etape a returului.

Oficialul „marinarilor” spune că echipa antrenată de Viorel Tănase va aborda toate meciurile părții a doua a campionatului numai cu gândul la promovare.

– Domnule președinte Marcel Lică, amânarea cu încă o săptămână a returului Ligii a 2-a este în avantajul sau în dezavantajul FC Farul?
– Dacă e să discutăm numai despre FC Farul, e clar că decizia ne dezavantajează, pentru că terenul nostru este în condiții foarte bune de joc, vremea ne ajuta și ea, astfel că prima partidă, cu FCM Bacău, se putea juca fără probleme în acest week-end. Dar privind în ansamblu și având în vedere situația celorlalte echipe din seria noastră, care, din câte am înțeles, au unele terenuri impracticabile, amânarea este perfect justificată.

– După ce a arătat în disputele de verificare din acest moment, credeți că echipa a atins forma necesară pentru abordarea cu succes a disputelor din retur?
– Fără discuție. Echipa se află pe un drum bun. Este adevărat că și valoarea lotului este mult îmbunătățită față de tur, iar rezultatele se văd. Sperăm să continuăm ascensiunea, atât ca joc, cât și ca rezultate, și în returul care stă să înceapă.

– S-au stabilit ziua și ora meciului de debut, cel de la Constanța, cu FCM Bacău?
– În acest moment, discutăm cu televiziunea cu care avem contract. Ea a venit cu propunerea pentru data de vineri, 16 martie, seara. Urmează să luăm legătura și cu FCM Bacău, pentru că trebuie să avem și acceptul echipei vizitatoare, și să ne punem de acord.

– Să ne așteptăm pe ultima sută de metri la un transfer surpriză sau forma definitivă a lotului este cea prezentată la meciul amical cu Steaua?
– Surprize pot apărea oricând. Dacă va fi vorba de un jucător peste valoarea lotului nostru vom fi dispuși să-l achiziționăm.

– Pe ce post ați dori să faceți eventualul transfer?
– Pe unul care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, promovarea în Liga 1.

– Credeți că aveți șanse să accedeți în primul eșalon?
– Acest țel ni l-am propus de la începutul campionatului. Prima parte a fost mai puțin reușită, dar acum, îmbunățindu-ne substanțial lotul, e clar că nu abordăm returul decât cu gândul promovării. Avem contracandidate serioase, dar omul cât trăiește speră.

08 Mar. 2012, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă