„Meciul de la Giurgiu nu e câștigat dinainte”

12 Aug. 2009, 13:31 Liga 2
„Meciul de la Giurgiu nu e câștigat dinainte

 

Marius Șumudică, antrenorul principal al Farului, a declarat că e o greșeală ca meciul Dunărea Giurgiu – FC Farul să fie considerat floare la ureche pentru „marinari”.

 

„Toată lumea crede că Farul a câștigat deja meciul cu Giurgiu. E o greșeală. Nu ne va fi ușor. Eu știu cel mai bine și încerc să-i fac și pe jucători să înțeleagă acest lucru. Marea majoritate a băieților au evoluat în Liga 1 de la o anumită oră, iar acum, la matineu, le va fi greu până se obișnuiesc cu noua oră. În Liga a II-a e mai greu câteodată să joci decât în Liga I. Marcajul e mult mai strict, jucătorii sunt mult mai răi și nu te menajează niciodată. Va conta și căldura, care e sufocantă la Giurgiu. Dar nu trebuie să ne creăm niciun alibi, mergem acolo să câștigăm. E foarte important să pornim bine în campionat”, a spus antrenorul.

 

Deși consideră că seria e echilibrată, iar campionatul se va juca până la capăt, Șumudică și-ar dori ca Farul să ia o opțiune serioasă privind promovarea cât mai din timp.

 

„Indiferent ce se întâmplă, când se trage linia, trebuie să fim promovați. Mi-aș dori din toată inima să fim din iarnă sau ceva de genul acesta, dar se va juca până la sfârșit. E o serie echilibrată”, a completat tehnicianul constănțean.

 

Sursa: cugetliber.ro

 

12 Aug. 2009, 13:31 Liga 2
Pe aceeași temă