Meciul cu Unirea, un nou început pentru SC Bacău. Poenaru: „Poate la Slobozia începem și noi campionatul”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 10 Oct. 2014, 13:09 Liga 2
Meciul cu Unirea, un nou început pentru SC Bacău.** Poenaru:

Noul director tehnic al formației Sport Club Bacău dorește să-și înceapă mandatul cu o victorie în deplasare. În etapa a 7-a, băcăuanii joacă pe terenul echipei Unirea Slobozia. „Am speranța că poate la Slobozia vom începe și noi campionatul și îmi doresc să venim acasă cu o victorie”, a declarat Gheorghe Poenaru la conferința de presă de joi.

Despre meciul de sâmbătă, din etapa a șaptea a eșalonului secund, a vorbit și antrenorul Cristi Popovici: „Noi plecăm cu ideea de a ne recâștiga încrederea totală, care nu poate fi obținută decât printr-un rezultat pozitiv. Întâlnim un adversar care are o prezență constantă în ultimii ani printre primele echipe din Liga a II-a, deci ar fi un moment în care, dacă am câștiga pe terenul lor, am beneficia de maximă încredere, având în vedere că, după aceea, urmează un meci foarte important și greu cu Suceava. Slobozia este o echipă care a avut un parcurs destul de oscilant, în sensul că au mai și pierdut puncte pe teren propriu. Au o predilecție către remize, dar la ei este o mare parte din lotul de anul trecut, deci au o anumită omogenitate. Acesta ar fi atuul lor, dar noi trebuie să mergem să îl demontăm cu jucători care să creadă în victorie până în minutul 95, nu doar până în minutul 80 sau 80 și ceva”.

După desfășurarea a șase etape, SC Bacău se află pe locul 9 din 12 și are acumulate 6 puncte, atâtea cât are și ACS Berceni, echipa situată pe 10.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 10 Oct. 2014, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă