Meci spectaculos, victorie meritată! Unirea Dej a învins Dinamo, iar Dragoș Militaru a fost ca un leu în cușcă: ”Mai greu pentru noi cei de pe bancă”. Trăirile din partida de la Clinceni

Răzvan STÎNGĂ 27 Aug. 2022, 19:17 Liga 2

Dragoș Militaru este, în mod cert, unul dintre antrenorii care atrag atenția în Liga 2. Asta nu doar pentru modul în care a început sezonul actual cu Unirea Dej, ci și pentru faptul că echipa sa a avut evoluții foarte bune și în stagiunea precedentă.

Ultima victorie de notat este cea obținută contra unuia dintre cele mai titrate cluburi din România, Dinamo, sâmbătă în etapa a 4-a, când Unirea Dej s-a impus cu 3-2.

Unirea Dej a trecut și de Dinamo. Alexandru Mihai Pop, golul decisiv de la 11 metri

Dragoș Militaru a trăit la intensitate maximă partida de la Clinceni, în special golul decisiv marcat de Alexandru Mihai Pop, de la 11 metri. Și până atunci a fost cu pulsul la cote înalte, doar că la execuția jucătorului său emoțiile s-au dus la un nivel și mai înalt, iar pe imaginile surprinse de camerele de filmat Dragoș Militaru se plimba ca un leu în cușcă pe margine.

Dragoș Militaru, reacție după ce Unirea Dej a învins Dinamo: ”Mă bucur că am întors scorul de fiecare dată în favoarea noastră”

A fost o adevărată explozie de bucurie pentru Dragoș Militaru apoi, care la finalul jocului a povestit ce a simțit pe parcursul confruntării de la Clinceni.

  • Unirea Dej a condus și cu 1-0 și 2-1, prin golurile lui Angelo Cocian (min. 31 și 58), în timp ce pentru Dinamo au punctat Alexandru Darius Pop (min. 54 și 73).

A fost un meci frumos, mai greu pentru noi cei de pe bancă. Mă bucur că am întors scorul de fiecare dată în favoarea noastră, iar răspunsul băieților după rezultatul nedrept din etapa trecută a fost pe măsură.

Schimbările noastre și toate indicațiile de pe margine au fost făcute în așa fel încât să încercăm să marcăm și golul trei și să câștigăm meciul.

Dinamo este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, dar e nevoie de timp și de încredere. Dacă vor avea răbdare, eu cred că în 3-4 etape foarte puține echipe o să adune puncte din confruntările cu ei.

Nu prea obișnuiesc să fac calcule, dar dacă avem 9 puncte înseamnă că le merităm și ne dă moral și încredere că ceea ce facem, facem bine. Sunt foarte bucuros pentru fiecare punct pe care-l obținem și pentru fiecare victorie”, a spus Dragoș Militaru la finalul jocului, conform Unirea Dej.

  • Unirea Dej: Railean – Dav. Maftei, D. Pop, Burdeț, Roș – Al. Militaru (Fulga 53’), Kereki, Ad. Pop (Chira 57’) – Blaj (cpt.) (Frăsineanu 57’), Al. Pop (Vomir 83’), Cocian (Greu 83’);
    Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – Andr. Pop, Călugăr, Bg. Vlad;

Dragoș Militaru, laude pentru Angelo Cocian și Alexandru Mihai Pop, marcatorii echipei Unirea Dej în partida cu Dinamo

Dragoș Militaru i-a felicitat în mod special pe cei doi marcatori ai Unirii Dej, Angelo Cocian și Alexandru Mihai Pop, pe care i-a lăudat pentru faptul că evoluțiile sunt rezultatul modului în care s-au pregătit până acum, că au făcut lucrurile profesionist.

Angelo Cocian și Alex Pop – marcatorii de astăzi – demonstrează, din nou, dacă mai era nevoie, că atunci când ești serios, când te pregătești foarte bine și dai totul mereu, fotbalul te răsplătește atunci când ai nevoie mai mult! Și nu e doar cazul lor! Meciurile frumoase și momentele frumoase nu sunt întâmplătoare pentru toți din echipă.

Ei muncesc zi de zi foarte bine. Trebuie să continue în același ritm și să-și dorească tot mai mult de la fiecare zi”, a mai precizat Dragoș Militaru.

Unirea Dej, meci teoretic facil în etapa următoare

Unirea Dej are 9 puncte după patru etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, înaintea confruntării cu Dinamo, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași.

În etapa a 5-a, Unirea Dej va avea un meci pe care îl va începe, în mod cert, cu prima șansă, cu Unirea Constanța pe teren propriu. Duelul este programat pentru sâmbătă, 3 septembrie, ora 11:00.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatie-critica-la-dinamo-care-a-devenit-ciuca-batailor-in-liga-2-ovidiu-burca-si-vlad-iacob-gata-sa-dea-afara-jucatori-dupa-esecul-cu-unirea-dej-daca-nu-inteleg-ce-inseamna-dinamo-vor-19242820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-meci-important-la-iasi-la-slatina-unirea-slobozia-va-incerca-sa-ramana-singura-echipa-cu-punctaj-maxim-dinamo-unirea-dej-incepe-la-1130-19242610

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-descatusat-dupa-succesul-cu-concordia-sunt-3-puncte-mari-baietii-mi-au-facut-o-mare-bucurie-antrenorul-sustine-ca-nu-a-avut-polite-de-platit-eu-nu-joc-19242907

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-andone-anunta-masuri-drastice-impotriva-jucatorilor-dupa-ce-poli-timisoara-a-pierdut-cu-progresul-spartac-exista-posiblitatea-sa-mergem-pe-tineri-vom-vedea-daca-vom-retrograda-si-se-19242782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sarbatoare-la-minaur-baia-mare-a-castigat-prima-partida-dupa-promovarea-in-liga-2-cu-metaloglobus-cum-comenteaza-maramuresenii-victoria-19242777

Răzvan STÎNGĂ 27 Aug. 2022, 19:17 Liga 2
Pe aceeași temă