Marius Șumudică, „spion” la amicalul Dunării Giurgiu

10 Aug. 2009, 11:50 Liga 2
Marius Șumudică, „spion

 

FC Farul și-a încheiat cantonamentul din Italia, unde a obținut victorii pe linie. „Marinarii” intră în linie dreaptă cu pregătirile, iar antrenorul Marius Șumudică își ia toate măsurile necesare pentru ca echipa sa să pășească cu dreptul în noua stagiune.

 

Însoțit de directorul general Mircea Crainiciuc, antrenorul Farului, Marius Șumudică, s-a aflat, sâmbătă, în tribunele stadionului la partida amicală dintre Dunărea Giurgiu și Sportul Studențesc, încheiată la egalitate, scor 0-0.

 

„Orice start de campionat este foarte important, iar meciul cu Dunărea Giurgiu se anunță dificil. De aceea, am mers să-i urmărim pe viu. Am văzut o echipă ambițioasă a Giurgiului și una a Sportului cu valori individuale, precum Dacian Varga sau Tibi Bălan. Jucătorii noștri s-au pregătit bine în Italia, iar acum trebuie să fie atenți și mobilizați la maximum, pentru a obține o victorie la Giurgiu. Sunt convins că și suporterii vor fi alături de noi, în număr cât mai mare”, a declarat  Mircea Crainiciuc.

 

După ce au avut weekend-ul liber, fotbaliștii Farului se reunesc, astăzi, la stadion, la ora 13.00 intrând în semicantonament. Primul antrenament al săptămânii este programat la ora 17.00, la baza proprie.

 

Meciul Dunărea Giurgiu – FC Farul, contând pentru etapa întâi a Ligii a II-a, Seria I, va avea loc duminică, 16 august, de la ora 11.00, fiind transmis în direct de Sport.ro. FC Farul este favorită la promovare, principalele contracandidate fiind FCM Bacău, Sportul Studențesc, Concordia Chiajna sau Petrolul Ploiești.

 

Sursa: cugetliber.ro

 

10 Aug. 2009, 11:50 Liga 2
Pe aceeași temă