Avertisment pentru Rapid, din partea lui Marius Șumudică: ”Dacă te bat jucătorii de la Călărași, care, săracii, nu și-au mai luat banii de șapte luni, vă dați seama”. Schimbările sugerate de antrenor pentru vară

Andrei PASCU 10 May. 2021, 14:42 Liga 2
Avertisment pentru Rapid, din partea lui Marius Șumudică: ”Dacă te bat jucătorii de la Călărași, care, săracii, nu și-au mai luat banii de șapte luni, vă dați seama”. Schimbările sugerate de antrenor pentru vară

Rapid se află într-o ușoară scădere de formă în ultimele etape din play-off-ul Ligii 2. Ultima etapă disputată, a 7-a, chiar a fost pierdută de giuleșteni, cu scorul de 2-3, în fața Dunării Călărași. Marius Șumudică a comentat cele întâmplate la echipa pe care a antrenat-o, în ultimul timp.

Șumudică nu înțelege ce s-a întâmplat în confruntarea de la Călărași, mai ales că Dunărea are grave probleme cu banii. A precizat că, foarte probabil, ceva s-a întâmplat în rândul jucătorilor și nu vede o problemă la Mihai Iosif. Consideră că actualul antrenor al Rapidului știe să își apropie fotbaliștii și să lucreze cu ei astfel încât să îi motiveze cât mai bine.

Marius Șumudică: ”Rapid are nevoie de cel puțin 15 jucători dacă vrea să rămână în prima ligă” 

Rapid e foarte aproape de promovarea în Liga 1, iar în această privință, Marius Șumudică e de părere că dacă obiectivul va fi îndeplinit, atunci trebuie să se facă mai multe transferuri. El a apreciat că pentru salvarea de la retrogradare pentru anul următor, dacă Rapid va urca în prima divizie, e necesară aducerea a nu mai puțin de 15 jucători.

Nu am înțeles ce e cu Daniel Niculae, ba e președinte, ba nu e. A fost o conferință, l-au prezentat, după aia citesc că nu e președinte. Dacă te bate Călărașiul, care, săracii, nu și-au mai luat banii de șapte luni, vă dați seama.

Mie îmi pare rău de Iosif, că e sufletist. Important e ca actorii principali, jucătorii, să joace pentru tine. Probabil băiatul ăsta are talentul de a-și apropia foarte mult jucătorii, dar din punct de vedere valoric, Rapid are nevoie de cel puțin 15 jucători dacă vrea să rămână în prima ligă.

Cel puțin 15 jucători, dar nu din ăștia de la echipele care au retrogradat”, a declarat Marius Șumudică la DigiSport.

Rapid joacă în etapa a 8-a cu ASU Poli 

În utimele trei etape din play-off, Rapid a adunat patru puncte. Pe lângă eșecul cu Dunărea Călărași, a mai înregistrat o victorie și un egal, 2-0 cu FK Csikszereda și 1-1 cu CS Mioveni. Acum, echipa din Giulești e pe locul 2, cu 46 de puncte, cu trei puncte peste locul 3, CS Mioveni.

În runda a 8-a a play-off-ului, Rapid va evolua pe teren propriu cu ASU Poli, pe care în tur a învins-o cu 2-1, cu mult noroc, grație unor reușite din finalul confruntării.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Andrei PASCU 10 May. 2021, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă