Marius Șumudică, replică pentru Daniel Pancu, după ce antrenorul demis al Rapidului s-a simțit ”înțepat” de gloriile giuleștenilor: ”Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia. Nu vreau să fiu eu prostul”

Andreea VISU 05 Jun. 2020, 10:37 Liga 2
Marius Șumudică, replică pentru Daniel Pancu, după ce antrenorul demis al Rapidului s-a simțit ”înțepat” de gloriile giuleștenilor: ”Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia. Nu vreau să fiu eu prostul”

Daniel Pancu (42 de ani) nu a acceptat încă funcția de președinte la Rapid, după ce mulți dintre foștii colegi i-au transmis să nu facă acest pas, ci să continue în antrenorat. Printre aceștia s-a numărat și Marius Șumudică (49 de ani).

Pancu a explicat la ProSport LIVE, în urmă cu câteva zile, de ce nu este mulțumit de propunerea făcută de către conducătorii care l-au demis din funcția de antrenor principal și le-a transmis contestatarilor să nu mai vorbească despre el.

Marius Șumudică, mesaj pentru Daniel Pancu

Antrenorul turcilor de la Gaziantep a fost printre cei care i-au transmis lui Daniel Pancu să rămână pe drumul său de antrenor, iar după declarațiile lui Daniel Pancu, a ținut să își ceară scuze, în stilul caracteristic, în cazul în care acesta a făcut referire și la el.

„Nu știu dacă s-a referit la mine, eu vorbesc prin mesaje mereu cu el, o dată la câteva zile, îmi spune, avem o relație specială.

Dacă s-a referit și la mine și l-am deranjat, îmi cer scuze public și îi doresc multă baftă, eu i-am dat un sfat ca și coleg. Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia. Nu vreau să fiu eu prostul. Să dea Dumnezeu să reușească”, a spus Marius Șumudică, la DigiSport.

Marius Șumudică, către Pancu: ”Nu poți fi azi antrenor, mâine președinte și apoi bucătar!”

În urmă cu o săptămână, Marius Șumudică i-a transmis lui Daniel Pancu ce părere are în legătură cu posibila numire în funcția de președinte al Rapidului.

Eu n-am fost de acord cu decizia lui. I-am și transmis asta, pentru că este prietenul meu. Mi-a fost coleg, coechipier, mi-e prieten și i-am spus că trebuia să continue ca antrenor. I-am spus asta, chiar dacă vom ajunge să ne batem pentru același post. Sincer, mie mi-ar fi convenit să o ia pe alt drum. El trebuie să-și dovedească calitățile de antrenor. În plus, nu poți fi azi antrenor, mâine președinte, poimâine contabil, apoi bucătar și tot așa. 

Noi facem parte din istoria acestui club (n.r. – Rapid), iubim clubul și cred că avem datoria să ne întoarcem acolo și să facem performanță. Asta i-am transmis lui Daniel Pancu”, a spus Șumudică, la DigiSport.

Nici Dănuț Coman nu i-a recomandat lui Daniel Pancu să accepte funcția de președinte la Rapid, ci să continue în cea de antrenor.

Daniel Pancu a reacționat și la adresa lui Nae Stanciu

Daniel Pancu a avut un mesaj răspuns și către Nicolae Stanciu, dar și către ceilalți foști colegi care îi dau sfaturi publice, după ce fostul căpitan al Rapidului, prezent la o acțiune umanitară de 1 iunie, l-a luat peste picior pe antrenorul demis în privința trecerii sale în postura de președinte.

„Când am promovat, nu l-am auzit pe niciunul să iasă cu vreo declarație. În schimb, în momentul ăsta, s-au adunat. Ei au dreptul să vorbească despre Rapid, despre ceea ce se întâmplă la Rapid, au tot dreptul să critice. Acum sper să se oprească înțepăturile la adresa mea. Eu nu îi analizez pe ei, nu vorbesc despre persoanele lor, despre viața lor, despre ce fac ei. Deciziile sunt ale mele și doar ale mele”, a spus Daniel Pancu la ProSport LIVE.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-sumudica-il-critica-pe-pancu-pentru-faptul-ca-vrea-sa-revina-la-rapid-intr-o-functie-de-conducator-nu-poti-fi-azi-antrenor-maine-presedinte-poimaine-contabil-apoi-bucatar-si-tot-a-19134142

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-e-nemultumit-de-contractul-oferit-de-rapid-si-semnarea-actelor-se-amana-punct-special-stipulat-in-intelegere-am-propus-clauza-asta-sa-nu-ii-pot-lua-locul-lui-dan-alexa-pentru-19134561

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-se-teme-ca-nivelul-fotbalului-romanesc-va-fi-foarte-scazut-dupa-ce-a-asistat-la-partida-dinamo-rapid-la-poarta-s-a-ajuns-mai-mult-din-faze-fixe-poti-sa-te-antrenezi-19134716

Andreea VISU 05 Jun. 2020, 10:37 Liga 2
Pe aceeași temă