Marius Șumudică a oferit soluția ieșirii din criză pentru Rapid: ”Acolo trebuie dată o bombă, după care să vină oameni serioși” | VIDEO

Daniel NAZARE 11 Nov. 2020, 13:05 Liga 2

Marius Șumudică (49 de ani), actualul antrenor principal de echipei turce Gazişehir Gaziantep, crede că singura alternativă pentru ca formația din Giulești să redevină o forță în fotbalul românesc este să o ia din nou de la zero.

Fostul jucător al Rapidului susține că la clubul din Giulești e nevoie de oameni serioși în structurile de conducere și că se bucură de revenirea lui Nicolae Grigore, acesta urmând să fie noul antrenor al echipei.

Marius Șumudică: „E nevoie de oameni care au făcut ceva pentru Rapid”

Șumudică e drastic atunci când spune ce măsuri trebuie luate la Rapid pentru a putea promova în Liga 1.

”Rapid e mai aproape de Divizia C decât de promovarea în A! Trebuie să fii imbecil să nu promovezi cu un asemenea buget! La Rapid e nevoie de curățenie în primul rând. Acolo trebuie dată o bombă, după care să vină oameni serioși. E nevoie de oameni care au făcut ceva pentru Rapid”, a declarat, la ProSport LIVE, actualul tehnician al lui Gaziantep.

Fostul atacant critică decizia conducerii de a nu numi un președinte, dar apreciază posibila revenirea la Rapid a lui Florin Manea.

„Am încredere în Nicolae Grigore, e rapidist, iar Florin Marin are mare experiență, are ochi. Nu știu dacă mai are entuziasmul de a munci la vârsta lui. E nevoie de curățenie la Rapid, după ce ai făcut curat, speli podeaua, deschizi geamul… Și începi să aduci oameni curați, ecologiști.

Păi tu nu ai președinte, dar pui antrenor! Păi ce faci, construiești blocul cu mansarda? Pune un președinte ca lumea, dă-i bani și pune-l să muncească”, a declarat Marius Șumudică.

apid ocupă locul 14, cu 13 puncte acumulate în clasamentul Ligii 2 după 11 etape, însă are o restanță, cu ”U” Cluj. În etapa a 12-a, Rapid joacă pe teren propriu, duminică, de la ora 14:30, cu Farul Constanța.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-este-tot-mai-aproape-sa-fie-noul-antrenor-al-echipei-rapid-florin-marin-varianta-pentru-postul-de-director-tehnic-19156840

Daniel NAZARE 11 Nov. 2020, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă