Marius Măldărășanu, despre oferta de la Petrolul: ”Numele meu a apărut doar pentru că sunt din Ploiești.” De ce nu ar accepta o funcție în conducerea Rapidului

Răzvan STÎNGĂ 22 Apr. 2021, 11:03 Liga 2
Marius Măldărășanu, despre oferta de la Petrolul: ”Numele meu a apărut doar pentru că sunt din Ploiești.” De ce nu ar accepta o funcție în conducerea Rapidului

S-a zvonit faptul că Marius Măldărășanu (46 de ani) e pe lista Petrolului, pentru ocuparea postului de antrenor, lăsat liber de Viorel Moldovan, al cărui contract a fost reziliat după ratarea play-off-ului Ligii 2 și promovării în Liga 1. Liga2.ro a vorbit cu fostul ”principal” al Metaloglobuslui în această privință.

Marius Măldărășanu: ”Mint dacă spun că am vorbit cu cineva de la Petrolul” 

Măldărășanu a negat faptul că a fost contactat de cineva din cadrul clubului Petrolul. De altfel, în ultimii ani nu a discutat despre această posibilitate, deși numele lui a tot fost vehiculat în mai multe perioade, fie că antrenorul care a plecat de la Petrolul s-a numit Viorel Moldovan sau Flavius Stoican.

”Nu am discutat cu nimeni pentru preluarea Petrolului. Mereu sunt acolo, mereu îmi aud numele când pleacă antrenorii, că sunt și eu pe o posibilă listă, dar nu a fost vorba de așa ceva niciodată. Nu m-a sunat nimeni de acolo, nu am fost contactat de nimeni. Aș minți dacă aș spune că s-a întâmplat asta. Poate numele meu a apărut doar pentru că sunt din zonă, din Ploiești, să fie și numele unui ploieștean acolo.

Îmi pare rău de ce se întâmplă la Petrolul, de atâția ani se dorește promovarea, dar uite că nu se realizează obiectivul. Sper să găsească varianta cea mai bună de antrenor și anul următor să văd echipa în play-off, după care în Liga 1”, a declarat Măldărășanu pentru Liga2.ro.

Marius Măldărășanu exclude categoric varianta Rapid 2 

Marius Măldărășanu a negat faptul că poate ajunge și la o altă echipă pentru care a jucat, Rapid. Nu ar putea merge acolo din postura de antrenor la ”satelitul” giuleștenilor, considerând că ar fi un pas în spate în cariera sa, pe care a început-o din diviziile inferioare.

Nici dacă va primi o propunere de conducere nu va da curs, pentru că vrea să continue pe calea antrenoratului. Pentru a nega total eventuale negocieri cu conducerea Rapidului, Măldărășanu a declarat că a vorbit în urmă cu mulți ani cu principalul finanțator al clubului, Victor Angelescu, pe care nici nu îl cunoaște prea bine.

”Nu am cum să merg la Rapid 2, în Liga 3, am luat-o de jos, iar pașii normali ar fi să merg cel puțin în Liga 2 acum. Mă pregătesc să revin în vara asta, la finalul campionatului. O să văd ce aleg, dar nu se pune problema să merg în Liga 3. Nu sunt un om lipsit de modestie, dar nu am cum să merg la Rapid 2.

Nu am discutat cu nimeni de acolo în ultima perioadă, nici cu Daniel Niculae. Doar i-am urat baftă după ce a fost numit președinte și asta a fost tot. Posibilitatea ca eu să merg la Rapid într-o funcție de conducere nu e valabilă. Am început pe drumul antrenoratului, merg până la căpăt pe această cale. Am coloană vertebrală”, a mai afirmat Măldărășanu.

În urmă nu cu foarte mult timp, acum mai puțin de o lună, Marius Măldărășanu a fost extrem de aproape de CSM Reșița. A fost prezent la un meci din sezonul regular, cu U Craiova 1948 SA, dar, în cele din urmă, contractul nu s-a semnat. Apoi, antrenor a fost numit Adrian Falub la formația din Valea Domanului.

”Am fost în discuții avansate cu Reșița, mi-a plăcut ce am văut acolo, condițiile de pregătire, baza, dar în cele din urmă nu am mers până la capăt cu semnarea contractului. E adevărat însă că, repet, am fost foarte aproape să batem palma”, a încheiat Măldărășanu dialogul cu Liga2.ro.

Marius Măldărășanu, pregătit să revină după un an de pauză 

Marius Măldărășanu a pregătit-o ultima dată pe Metaloglobus, de care s-a despărțit în luna iulie a anului trecut, 2020. El fusese instalat pe banca tehnică a echipei bucureștene în luna iunie a anului 2019, la începutul sezonului. A condus echipa în 23 de meciuri de Liga 2 și a înregistrat zece victorii, șapte egaluri și șase înfrângeri, totalizând 37 de puncte.

Cu Marius Măldărășanu antrenor, Metaloglobus a obținut cea mai bună clasare din istoria sa: locul 7 în Liga 2. Anterior, Măldărășanu a mai fost antrenorul celor de la Astra, în perioada iulie-septembrie 2018, unde nu a pierdut niciun meci. A avut două victorii și cinci egaluri.

Foto: Leczki Jozsi și George Filip / Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-exclusiv-andrei-dragu-a-semnat-cu-fc-botosani-fotbalistul-cu-clauza-de-un-milion-de-euro-pleaca-gratis-de-la-viitorul-pandurii-contractul-urmeaza-sa-ajunga-la-clubul-din-liga-1-si-sa-fie-inre-19180677

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nir-lax-primul-jucator-care-se-desparte-de-petrolul-dupa-ratarea-promovarii-israelianul-a-fost-unul-dintre-fotbalistii-de-baza-din-acest-sezon-19180671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-sumudica-discurs-tinta-dupa-esecul-rapidului-cu-fc-u-craiova-a-fost-o-dezamagire-totala-bravo-lui-trica-un-antrenor-viu-care-traieste-jocul-ceea-ce-nu-am-vazut-19180654

Răzvan STÎNGĂ 22 Apr. 2021, 11:03 Liga 2
Pe aceeași temă