Marius Baciu: „Trăiesc cel mai mare coșmar pe care l-am avut vreodată”

24 Aug. 2011, 13:52 Liga 2
Marius Baciu:**

Marius Baciu susține că încă nu a demisionat, dar o va face dacă oficialii clubului i-o vor cere. „Eu aș vrea să rămân, nu sunt un laș să plec la greu”, spune Baciu. Tehnicianul afirmă că startul ratat de sezon pe banca lui CSMS Iași este cel mai mare coșmar pe care l-a trăit vreodată în fotbal.

– Marius, după meciul cu Bacăul din Cupă ai anunțat că este posibil să demisionezi. Ai făcut acest gest?
– Încă nu m-am decis. Eu unul îmi doresc să continui la Iași, pentru că am încredere că ne putem redresa. Nu sunt un laș să plec după o etapă. Încă nu am discutat cu cei din conducere. Dacă mi se va cere să plec, o voi face. Nu am ce să fac. Poate voi pleca eu, poate mă vor da afară.

– Meciul cu Tulcea poate fi ultimul al tău pe banca tehnică?
– Eu pregătesc meciul cu Delta și sper să câștigăm acolo. Dacă nu batem, e clar că voi pleca. Nu știu încă sigur dacă voi mai fi antrenorul echipei până sâmbătă. Dacă domnul primar va dori să vorbească cu mine astăzi, mâine, vorbim și vom lua o decizie.

– Crezi că sunt jucători care nu vor să joace sub comanda ta?
– Exclus. Nu se pune problema. Singura problemă cred că este lipsa de concentrare. Când nu ești cu picioarele pe pământ, nu ai decât de pierdut.

– Te așteptai la acest debut ratat de sezon?
– Nici în cele mai rele vise nu mi-am închipuit că putem începe atât de prost. E cel mai mare coșmar pe care l-am trăit vreodată în fotbal. Nu înțeleg de ce s-au tăiat în acest hal în primele două meciuri. Poate că nici eu nu am reușit să-i motivez suficient.

– Îți pare rău că ai venit la Iași?
– Nu-mi pare rău absolut deloc. Eu am venit cu inima deschisă să fac treabă și continui să cred că putem promova. Eu nu am avut obiectiv Cupa României și nici să câștig campionatul din prima etapă. Am pierdut doar un meci din campionat. Și dacă pierd primele cinci, tot mai păstrăm șanse de promovare.

– Crezi că lipsa ta de experiență a contat în acest start ratat?
– Este posibil și asta. Poate că nu sunt experimentat, dar vă asigur că tot ce a ținut de mine am făcut și mi-am făcut treaba cu toată seriozitatea.

– Se aude că vine Ionuț Popa în locul tău…
Nu știu ce să zic. Am auzit și eu lucrul acesta, dar nimeni nu mi-a spus ceva oficial. Deocamdată eu sunt antrenorul echipei și pregătesc meciul cu Tulcea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

24 Aug. 2011, 13:52 Liga 2
Pe aceeași temă