Marian Costea și-a pus ”cenușă în cap” după ce Astra a pierdut iar în Liga 2: ”Ce să fac? Îmi asum tot ce se întâmplă”. A ajuns la capătul puterilor după înfrângerea cu Unirea Constanța: ”Sunt atât de supărat, de nu vă dați seama!”

Răzvan STÎNGĂ 16 Apr. 2022, 14:10 Liga 2
Marian Costea și-a pus ”cenușă în cap” după ce Astra a pierdut iar în Liga 2: ”Ce să fac? Îmi asum tot ce se întâmplă”. A ajuns la capătul puterilor după înfrângerea cu Unirea Constanța: ”Sunt atât de supărat, de nu vă dați seama!”

Astra nu a putut scoate nici măcar un egal cu o echipă cât de cât apropiată de ea valoric. Fosta campioană a României, retrogradată deja matematic în Liga 3, a cedat, pe teren propriu, cu 1-2, în fața Unirii Constanța. Cu un sfert de oră înaintea de finalul de joc scorul era egal, 1-1.

Astra, încă un eșec în Liga 2, cu Unirea Constanța. Marian Costea: ”Sunt atât de supărat, de nu vă dați seama!”

În partida din etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 2, Unirea Constanța a deschis scorul în minutul 33, prin Alexandru Șuteu. Scorul s-a menținut până la finalul primei părți, până în minutul 75 chiar, moment în care a marcat Dragoș Firțulescu, de la 11 metri, și s-a făcut 1-1. Însă, la doar două minute după, Adrian Niță a înscris pentru 2-1 și a adus victoria pentru Unirea Constanța.

La finalul partidei, președintele Marian Costea și-a pus ”cenușă în cap” pentru faptul că Astra arată atât de rău. Și-a cerut scuze pentru încă o înfrângere, a șaptea la rând în Liga 2. A promis însă că, indiferent de cât de rău va arăta echipa în acest sezon și de cum se va termina campionatului, Astra va continua și activitatea din vară, în Liga 3.

Jucătorii echipei Astra au refuzat să se antreneze

Sunt însă și probleme la nivelul lotului Astrei, chiar Costea recunoscând că, în ultimele zile, jucătorii nu s-au antrenat, se pare, împinși de cineva să ia această decizie. Conducătorul nu a dat prea multe detalii despre situație, dar există tensiuni între vestiar și oamenii din vârf.

Ce să facem? Eu am făcut transferurile, eu am pus antrenorii, eu îmi asum totul. N-am făcut un punct! Am ratat și azi, ce să mai spun? N-am ce să mai spun! La Buzău am avut penalty, am avut două bare, asta e.  Jucătorii au făcut săptămâna asta ce au făcut, probabil puși de cineva. Nu știu care e interesul. Nu s-au antrenat, ce să mai spun? Sunt mai multe… să terminăm etapele acestea și asta e.

Nu ne desființăm, am spus de la început! Nu sunt ultimele meciuri, o luăm din Liga 3 și asta e. Nu vor rămâne aceiași jucători, nu știu.

Vă rog să mă scuzați, dar sunt atât de supărat, de nu vă dați seama! Nu știu ce să mai spun. Îmi cer scuze că sunt atât de iritat, dar sunt prea… nu știu cum să spun. Sunt ghinioane multe”, a declarat Marian Costea la Metropola TV.

Marian Costea nu-l lasă pe Daniel Movilă să plece de la Astra

Teoretic fără antrenor, după cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, după ce ”principalul” Daniel Movilă a precizat că a plecat de la echipă, iar la partida cu Unirea Constanța a stat pe banca tehnică George Șanțmare, Marian Costea a declarat că nu îl lasă pe Movilă să plece. Vrea să îl întoarcă din drum, punând absența de la partida de sâmbătă pe seama faptului că are probleme în familie.

Asta spune el, că renunță! N-o să-l las să plece! Azi n-a fost la meci… se mai întâmplă să ai probleme în familie”, a comentat Costea situația cu antrenorul Daniel Movilă.

Astra, șapte înfrângeri la rând în Liga 2

Șapte partide la rând cu înfrângere are Astra în Liga 2. Ultimul rezultat fără eșec a fost bifat în finalul anului trecut, în noiembrie, când, în mandatul lui Florin Stîngă, giurgiuvenii reușeau o victorie incredibilă pe terenul Universității Cluj, scor 2-1.

Acum, Astra este pe locul 7, ultimul în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu -1 punct. Următoarea clasată, locul 6, Unirea Constanța, are 15 puncte. În runda următoare, fosta campioană a României va evolua pe terenul Unirii Dej.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-play-out-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cele-in-care-joaca-ripensia-si-fc-brasov-fiind-importante-in-lupta-pentru-evitarea-locului-de-baraj-poli-timisoara-selimbar-incepe-de-19227442

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dinamo-este-una-dintre-cele-doua-echipe-din-liga-1-care-vor-intalni-adversar-din-liga-2-la-barajul-de-mentinere-promovare-in-liga-1-in-acest-sezon-19227428

https://liga2.prosport.ro/seria-1/john-kamara-a-prins-gustul-golului-mijlocasul-venit-din-sierra-leone-a-punctat-din-nou-pentru-poli-iasi-acum-in-amicalul-cu-flacara-erbiceni-19227425

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-astra-a-ramas-fara-daniel-movila-am-renuntat-eu-eram-intr-un-punct-mort-nu-vedeam-niciun-viitor-cine-va-conduce-echipa-in-posibil-ultimele-patru-ei-meciuri-inainte-de-19227364

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Apr. 2022, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă