Mai bine o bară frumoasă, decât un gol urât! Dragoș Militaru, adeptul fotbalului de calitate: ”Nu m-ar încânta să jucăm prost și să câștigăm. Norocul merge puțin.” Analiza antrenorului Unirii Dej, înaintea partidei cu Astra

Răzvan STÎNGĂ 17 Sep. 2021, 14:50 Liga 2
Mai bine o bară frumoasă, decât un gol urât! Dragoș Militaru, adeptul fotbalului de calitate: ”Nu m-ar încânta să jucăm prost și să câștigăm. Norocul merge puțin.” Analiza antrenorului Unirii Dej, înaintea partidei cu Astra

Unirea Dej are deplasare în etapa a 7-a a Ligii a 2-a, la Giurgiu, cu Astra. O echipă care trece prin momente dificile, din cauza faptului că riscă o nouă depunctare, dar cu toate acestea antrenorul dejenilor, Dragoș Militaru, se așteaptă la un meci complicat.

Asta deși Unirea Dej se află într-un moment bun, jocul nou-promovatei arată din ce în ce mai bine, iar Astra nu a învins în ultimele trei etape ale Ligii a 2-a și e pe ultimul loc.

Dragoș Militaru: ”Ne dorim, în primul rând, să jucăm bine”

Distanța de la Dej la Giurgiu poate fi o problemă, jucătorii putând acumula ceva oboseală. De la Dej la Giurgiu sunt peste 540 de kilometri, peste opt ore de mers cu autocarul, iar fotbaliștii Unirii ar putea să resimtă distanța.

Dragoș Militaru nu își dorește decât ca fotbaliștii săi să facă un joc bun, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, în runda trecută, cu Steaua, când au câștigat cu 2-1. Vrea mai mult o prestație bună, decât o victorie obținută cu noroc, fără evoluție solidă.

E clar că trebuie să fim pregătiți, nu putem să mergem acolo și să zicem că nu suntem pregătiți de meci. Suntem pregătiți, o să avem o deplasare lungă, dar sper ca toată lumea să fie aptă, să nu apară alte probleme. Ne dorim, în primul rând, să jucăm bine. Eu asta vreau, să crească jucătorii, să fie mai buni de la meci la meci.

Nu m-ar încânta să jucăm foarte prost și să câștigăm cu noroc, pentru că acel noroc merge puțin. Ne bucucăm că fanii sunt lângă noi, indiferent de rezultat. Am avut două înfrângeri, dar ei au fost lângă noi în tot acest timp.

Le mulțumim, noi am încercat să dăm totul și sperăm să fie lângă noi, tot timpul într-un număr cât mai mare, să ne bucurăm împreună după meciuri”, a declarat Dragoș Militaru despre partida cu Astra, la Radio FIR Dej.

Unirea Dej a plecat de joi la Giurgiu

Tocmai pentru a resimte cât mai puțin oboseala drumului, Unirea Dej a plecat spre Giurgiu cu două zile înaintea partidei, programată pentru sâmbătă de la ora 11:00. Încă de joi a plecat Unirea, de la Dej.

Băieții noștri au pornit spre Giurgiu – o deplasare lungă, de peste 500 de kilometri.

Sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul Marin Anastasovici e programată confruntarea cu Astra, fostă campioană a României în 2016”, a anunțat Unirea Dej, pe pagina de Facebook.

Unirea Dej, pe locul 11, Astra, pe locul 20

Unirea Dej e pe locul 11 în Liga 2, înaintea startului rundei cu numărul șapte, cu 8 puncte. Astra e pe ultima poziție, 20, cu -2 puncte, având, de la începutul campionatului, acumulat, un total de -10 puncte, din cauza problemelor cu banii și a restanțelor salariale către anumiți jucători.

Dacă etapa trecută Unirea Dej a trecut de Steaua pe teren propriu, cu 2-1, Astra a cedat cu 1-2 la Timișoara, cu Ripensia.

Foto: Flaviu Buboi și Alexandru Nicodim / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-nu-se-ascunde-inaintea-meciului-pe-care-poli-iasi-il-are-cu-unirea-constanta-nu-cunoastem-adversarul-nu-stim-la-ce-se-sa-ne-asteptam-avertismentul-pentru-jucatorii-s-19201150

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-deloc-suparat-ca-unirea-slobozia-a-ratat-sansa-sa-invinga-liderul-ligii-2-nu-ma-ascund-dupa-faptul-ca-am-avut-noroc-antrenorul-multumit-de-atitudinea-jucatorilor-19201143

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frustrare-la-concordia-chiajna-in-urma-egalului-cu-unirea-slobozia-trairile-lui-claudiu-niculescu-meritam-cele-trei-puncte-altadata-am-avut-mai-putine-sanse-si-am-marcat-astepta-19201093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/program-incarcat-pentru-zece-echipe-din-liga-2-in-urmatoarele-zile-cum-au-fost-stabilite-jocurile-din-etapa-a-7-a-si-a-8-a-cat-si-16-imile-cupei-romaniei-si-cele-alese-sa-fie-televizate-19200995

Răzvan STÎNGĂ 17 Sep. 2021, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă