Luceafărul Oradea și Academica Clinceni au aflat când sunt programate să joace meciul restanță din prima etapă a Ligii 2

Marius ANGHEL 18 Aug. 2016, 14:37 Liga 2
Luceafărul Oradea și Academica Clinceni** au aflat când sunt programate să joace meciul restanță din prima etapă a Ligii 2

Nedisputată până în acest moment, partida din prima etapă a Ligii 2 Luceafărul Oradea – FC Academica Clinceni, rezultată din schimbarea calendarului competițional după retragerea celor de la FCM Baia Mare, a fost în cele din urmă programată să se desfășoare de către FRF. Jocul dintre nou-promovata bihoreană și ilfoveni se va desfășura pe data de 24 august, de la ora 18:00, pe stadionul Luceafărul din Sânmartin.

Până atunci, Luceafărul Oradea și FC Academica Clinceni își vor disputa la finalul acestei săptămâni jocurile programate în etapa a 3-a a Ligii 2. Luceafărul urmează să joace sâmbătă, de la ora 11:00, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în timp ce Clinceniul joacă în același intervat acasă la CS Afumați.

În singurul meci jucat în acest sezon de Liga 2, în etapa a doua, Luceafărul și-a câștigat cu 1-0 întâlnirea de pe teren propriu cu CS Afumați, în timp ce FC Academica Clinceni a trecut, tot pe teren propriu, cu 4-0 de ACS Berceni, astfel că cele două echipe au în cont câte trei puncte.

Marius ANGHEL 18 Aug. 2016, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă