Luca Mitrică va juca în SuperLiga României! Fostul mijlocaș al Unirii Constanța a semnat pe trei ani

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2023, 14:34 Liga 2
Luca Mitrică va juca în SuperLiga României! Fostul mijlocaș al Unirii Constanța a semnat pe trei ani

Luca Mitrică (19 ani) și-a găsit o echipă la care poate să joace, după ce în ianuarie a plecat de la Unirea Constanța și s-a întors la FCSB, de unde era împrumutat. Mijlocașul s-a înțeles cu o formație din SuperLiga României, FC Hermannstadt, fiind prezentat recent.

Luca Mitrică, fost la Unirea Constanța, a semnat cu FC Hermannstadt!

Luca Mitrică s-a numărat, în iarnă, printre mulții jucători care au plecat de la Unirea Constanța. A revenit la FCSB, dar nu a apucat să prindă minute la prima echipă, așa cum și era de așteptat. Acum, luni, 17 aprilie, a fost prezentat de FC Hermannstadt, astfel că face un pas important în carieră, din zona retrogradării în Liga 2, în play-out-ul primei divizii.

Tânărul fotbalist a semnat un contract pe trei ani conform echipei din Sibiu, până în 2026. Mitrică a ajuns la al treilea club de profesioniști din carieră, în afară de Unirea Constanța evoluând și la formația a doua a FCSB-ului, în Liga 3.

Luca Mitrică a marcat un gol pentru Unirea Constanța, iar acum s-a înțeles cu FC Hermannstadt

În jumătate de sezon la Unirea Constanța, până să revină la FCSB în ianuarie, Mitrică a prins nouă confruntări pentru trupa pregătită de Dacian Nastai și a marcat un gol. A punctat în confruntarea cu Gloria Buzău, din etapa a 8-a a sezonului regular, scor 3-1.

Bine ai venit la FCH, Luca Mitrică!

Luca Mitrică este un mijlocaș ofensiv în vârstă de 19 ani, care poate evolua atât în partea centrală a terenului, dar și pe ambele benzi laterale. Tânărul Luca a semnat cu noi pentru următoarele trei sezoane și a intrat în programul de antrenamente ale echipei. Acesta a evoluat până acum la echipa U19 a FCSB și pentru Unirea Constanța, în turul acestui sezon de Liga 2, echipă pentru care a bifat 9 meciuri și a înscris un gol.

Luca Mitrică este un fotbalist de perspectivă, iar transferul său confirmă (practic) că FCH investește într-un proiect sportiv pe termen lung”, precizează FC Hermannstadt pe pagina de Facebook.

Unirea Constanța a retrogradat în Liga 3!

Unirea Constanța, ultima în Grupa B a play-out-ului de Liga 2, va juca oficial în Liga 3, pentru că nu mai are șanse matematice nici măcar la locul de baraj. În etapa a 4-a a cedat cu FC Brașov, scor 0-9, și lucrurile sunt clare pentru ea.

În acest moment, Unirea Constanța are 10 meciuri la rând cu înfrângeri. Înainte de această serie, în etapa a 13-a a sezonului regular, reușea în mod surprinzător să învingă CSM Slatina în deplasare, scor 1-0. Duelul avea loc anul trecut, la 5 noiembrie.

Fotbalul nu poate fi păcălit. În România, problemele din fotbal sunt mult mai acute decât se vede. Trebuie deschiși ochii pentru a vedea exact ce se întâmplă! Sunt copii care lucrează frumos până la 15-17 ani, iar la 19-20 se lasă de fotbal! Oare de ce? În urmă cu 20 de ani nu știai pe cine să alegi.

Nu cred că o soluție ar fi reducerea numărului echipelor din Liga a 2-a. În schimb, condițiile de înscriere în campionat ar trebui înăsprite, nu doar problemele legate de licența antrenorilor. Trebuie respecte și alte lucruri și chiar nu vreau să intru în detalii”, spunea Dacian Nastai, antrenorul Unirii Constanța, după eșecul cu FC Brașov.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitanul-politehnicii-iasi-nu-vede-motive-de-neliniste-dupa-cele-trei-remize-consecutive-si-face-apel-la-suporteri-florin-plamada-suntem-in-continuare-la-mana-noastra-19267017

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-le-cere-fanilor-sa-aiba-comportament-exemplar-cu-steaua-19267018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-tremura-la-gandul-ca-steaua-va-avea-drept-de-promovare-daca-se-schimba-legea-sportului-chiar-nu-imi-doresc-acest-lucru-19267014

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/csa-steaua-versus-dinamo-in-liga-2-din-noi-editorial-de-gabriel-berceanu-19267010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-nu-e-ingrijorata-de-oscilatiile-de-forma-19266990

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2023, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă