Lotul de jucători, punctul fierbinte al discuțiilor

25 Mar. 2009, 19:27 Liga 2
Lotul de jucători,** punctul fierbinte al discuțiilor

O nouă rundă de negocieri privind preluarea Petrolului de către Primăria Ploiești a avut loc miercuri. Punctul fierbinte al discuțiilor a fost lotul de jucători, după cum ne-a mărturisit primarul Andrei Volosevici.

 

La ședința de ieri nu a mai participat președintele CA al Petrolului, Florin Bercea, ci avocații desemnați să se ocupe de negocieri. De cealaltă parte, au fost prezenți primarul Volosevici, reprezentanții partidelor din Consiliul Local, Vivi Răchită, în calitate de consilier al primarului, dar și Octav Preda, unul dintre liderii suporterilor, a cărui prezență a devenit obișnuită la astfel de întruniri.

 

Discuțiile au durat mai bine de două ore, au fost animate, iar punctul cel mai fierbinte al acestora a fost lotul de jucători, aspectul cel mai sensibil al negocierilor. Conform convenției dintre cele două părți, Andrei Volosevici n-a dorit să facă publice detaliile negocierilor și a vorbit la modul general despre cele întâmplate în spatele ușilor închise ale sălii de ședințe.


„Negociem, discutăm, încercăm să înțelegem, sau să ne înțelegem unii pe alții. Asta e situația la ora actuală, nu pot da mai multe detalii, pentru că, așa cum am discutat și am picat de acord, nu vom vorbi despre detalii foarte mult. Eu o să-mi fac însă datoria ca, la finalul negocierilor, fie că preluăm, fie că nu preluăm echipa, să punem pe tapet toate discuțiile. De acum două ședințe, conform unui acord între cele două părți, acestea au fost înregistrate. Este, bineînțeles un punct fierbinte legat de drepturile federative ale jucătorilor. Și aici este o problemă pe care n-aș vrea să o expun, pentru că chiar vreau să-mi țin promisiunea, nu vreau să intru în detalii vizavi de acest lucru. Am avut o întâlnire la care a participat mult mai multă lume, se pare că, într-un fel, lucrurile s-au modificat și încercăm să ținem și noi pasul cu aceste modificări”, s-a rezumat să spună primarul Volosevici.

 

Problema lotului a fost un pic dezvoltată de către Octav Preda, cel care spune că „negocierile au ajuns la un punct mort. Este o problemă cu lotul de jucători, pentru că instituțiile publice au o altfel de organizare care nu permite multe lucruri. Și mai este problema viitorului acestora, dacă sunt preluați și actualii proprietari păstrează drepturile federative”.

 

Următoarea rundă de discuții va avea loc miercurea viitoare. 
 

 

articol scris de Ciprian RADU

 
 

25 Mar. 2009, 19:27 Liga 2
Pe aceeași temă