Liță Dumitru: „Mi-e rușine de jucători”

Liga2.ro 14 Sep. 2008, 20:52 Liga 2

La finalul partidei  dintre Ceahlăul Piatra Neamț  și Chiajna de sâmbătă, scor 2-1, antrenorul oaspeților, Liță Dumitru, a atacat în termeni duri nivelul  fotbalului practicat în România. „Dacă aveam putere, scoteam echipa de pe teren, dar îl stimez prea mult pe domnul Ștefan pentru a putea face așa ceva. Am văzut două echipe  foarte slabe și în general nivelul fotbalului din România este foarte scăzut.

Dacă acești fotbaliști jucau pe timpul nostru, nu meritau nici să ne lege șireturile la ghete. Mi-a fost rușine să stau pe bancă să văd cum am pierdut’’, a declarat Dumitru. De aceeași părere este și antrenorul Ceahlăului, Mihai Ionescu. „În ziua de astăzi, fotbalul are altă dinamică. Eu îi respect părerea domnului Dumitru. Uitați-vă ce este și în Liga I, nu numai în Liga a II-a. Acesta este fotbalul, aceasta este realitatea și nu trebuie să ne ferim de ea”, a spus Ionescu.

Liță Dumitru

„Echipa din Chiajna nu și-a creat nicio ocazie de gol. Golul lor a fost marcat ca urmare a unei devieri a lui Forminte. Noi am avut nenumărate ocazii, iar penalty-ul este incontestabil.” – Mihai Ionescu, antrenor Ceahlăul

Articol scris de Cristi Soroceanu

Liga2.ro 14 Sep. 2008, 20:52 Liga 2
Pe aceeași temă