Lăzărescu: „Echipa aceasta va juca la Pitești și în Liga a 2-a”

Marius ANGHEL 01 Jul. 2014, 18:00 Liga 2
Lăzărescu:**

Dan Lăzărescu, președintele lui FC Clinceni, a precizat că proiectul clubului ilfovean va merge mai departe după ce accederea în Liga 1 este imposibilă odată ce Rapid a câștigat la TAS litigiul cu FRF. Oficialul grupării de lângă Capitală spune că va purta discuții cu autoritățile locale din Pitești pentru ca FC Clinceni să joace în Liga a 2-a pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

„Este o dezamăgire pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe cu proiectul nostru. Am avut o ședință și noi și am discutat despre ceea ce va urma să se întâmple de acum înainte. Echipa aceasta va juca la Pitești și în Liga a II-a, iar în zilele următoare o să am și o întâlnire cu factorii de decizie din Pitești pentru a putea stabili mai exact datele colaborării noastre”, a declarat Lăzărescu, citat de sportarges.ro.

Echipa nu mai pleacă în Austria

Oficialul echipei din Clinceni a anunțat că o primă decizie legată de programul echipei după aflarea deciziei de la TAS este aceea de a anula cantonamentul din Austria. Echipa pregătită de Marius Baciu trebuia să plece chiar astăzi în acest stagiu de pregătire.

Lăzărescu a mai subliniat faptul că echipa își va propune ca în sezonul următor să promoveze în Liga 1. „Obiectivul nostru principal pentru noul sezon competițional este acela de a putea realiza o promovare în Liga I”, a mai spus oficialul ilfovenilor.

Marius ANGHEL 01 Jul. 2014, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă