Lamine Ghezali, omul partidei Dinamo – SC Oțelul, uimit de fani: ”Nu contează unde jucăm, sunt incredibili. Ne motivează să fim tot mai buni”. Reacția lui Ahmed Bani și analiza individuală a lui Ovidiu Burcă

Răzvan STÎNGĂ 08 Apr. 2023, 13:20 Liga 2

Succesul cu SC Oțelul crește gradul de încredere în vestiarul lui Dinamo, care visează acum, cu șanse tot mai mari de reușită, să promoveze în SuperLiga României. A învins cu 3-0 echipa lui Ovidiu Burcă, care de acum înainte se va concentra pe derby-ul cu Steaua.

Omul jocului de pe ”Arcul de Triumf” a fost Lamine Ghezali, care a reușit dubla, iar la final a comentat cum s-a simțit victoria din teren. Fotbalistul născut în Franța, cu cetățenie algeriană, a ajuns la cinci reușite în campionat și a declarat că plusul succesului lui Dinamo din ultima perioadă este unitatea echipei.

Lamine Ghezali, omul partidei Dinamo – SC Oțelul: ”Ne place să jucăm, să luptăm împreună”

Jucătorul de 23 de ani a evidențiat și susținerea de care ”câinii” au avut parte în acest sezon, fanii fiind aproape de echipa lui indiferent că au evoluat pe teren propriu sau în deplasare.

A fost un meci foarte bun, am jucat fotbalul nostru și ne-am simțit bine. Știam că SC Oțelul joacă în față, avansată și știam că rămân spații. Am profitat de ele. Când reușim să ne facem jocul, ne impunem, suntem o familie, o echipă foarte bună. Ne place să jucăm, să luptăm împreună.

(N.r. – Despre fani) Nu contează unde jucăm, e cam același lucru, stadioanele sunt pline, ei sunt incredibili. Ne motivează să fim tot mai buni.

(N.r. – Despre promovare) Luăm meci cu meci, vom munci în continuare și sperăm că vom promova.

(N.r. – Despre partida cu Steaua) Știu ce înseamnă un derby, am jucat și în Franța derby-uri și vom face tot ce putem pentru a câștiga acest meci”, a spus Lamine Ghezali la microfonul Digi Sport.

Ahmed Bani a lăudat strategia pregătită de Ovidiu Burcă pentru Dinamo – SC Oțelul

Ahmed Bani a avut și el o contribuție la victoria de vineri seară, făcând, ca mai mereu, un joc solid. A și pasat decisiv la prima reușită a lui Ghezali, recunoscând că faza a fost lucrată de Ovidiu Burcă în ultimele zile premergătoare duelului, după ce a analizat strategia SC Oțelul.

Tânărul de 20 de ani așteaptă acum partida cu Steaua, din Ghencea, în care speră ca Dinamo să continue seria rezultatelor pozitive, din ultimele runde ale sezonului regular și mai ales din play-off.

A fost un meci greu, dar eu zic că am făcut un meci bun și am meritat victoria. Pasa către Ghezali a fost lucrată la antrenament, Mister ne-a spus ce trebuie să facem și mă bucur că am reușit de data asta.

La începutul sezonului a fost foarte greu, am început rău, dar lucrurile s-au îmbunătățit apoi, a venit Mister și arătăm din ce în ce mai bine. Echipa a mers bine, ne bucurăm și că s-a aprobat planul de reorganizare.

(N.r. – Despre Steaua) Următorul meci e derby-ul, e un meci important pentru toată suflarea dinamovistă, pentru noi.

(N.r. – Despre promovare) Am luat meci cu meci, ne bucurăm că am ajuns aici și că am făcut șapte puncte în play-off. Nu știu dacă spera cineva, dar noi am crezut.

(N.r. – Despre fani) Suporterii sunt fantastici, numai cuvinte de laudă pentru ei!”, a spus și Bani.

Ovidiu Burcă, laude pentru autorii golurilor, Lamine Ghezali și Cătălin Țîră

Dinamo a marcat toate golurile în repriza secundă cu SC Oțelul, prin Lamine Ghezali, care a reușit dubla, în minutele 62 și 87, și Cătălin Țîră, în minutul 90+5. ”Câinii” au fructificat perfect ocaziile din partea a doua, chiar dacă după ce au marcat pentru 1-0 au fost dominați la capitolul posesie de SC Oțelul, care a fost prezentă constant în jumătatea adversă câteva minute bune.

Ovidiu Burcă a transmis cuvinte laudative pentru jucători, iar la final, la interviuri, a avut discursuri individuale față de autorii golurilor.

(N.r. – Despre Lamine Ghezali) ”Este un jucător tânăr, cu un potențial pe care nu l-a atins. Încercăm să îl ajutăm să se integreze, are un caracter mai puternic, așa sunt cei care vin din zona din care vine el. Am trecut împreună prin mai multe stări, uneori de frustrare, uneori pentru că nu înțelegea lucrurile așa cum voiam noi. L-am descoperit pe parcurs, nu a fost ușor, dar cred că suntem pe un drum bun.

(N.r. – Despre Cătălin Țîră) Mă bucur foarte mult și pentru Cătălin, atacanții au nevoie de goluri. Are o anumită structură, mă așteptam de la el să facă presing, să țină posesia, dar mă bucur că a marcat. Golul acesta îi dă încredere!”, a spus Ovidiu Burcă.

Foto: George Flușter / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-din-play-out-cele-sase-meciuri-in-care-se-vor-clarifica-si-mai-mult-echipele-care-vor-retrograda-sau-merge-la-baraj-incep-de-la-ora-1100-19265897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1230-ambele-echipe-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-tine-pasul-cu-dinamo-si-a-mai-spera-la-al-doilea-loc-direct-promovabil-19265911

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-finalul-meciului-de-pe-arcul-de-triumf-jucatorii-otelului-certati-de-galerie-dupa-esecul-cu-dinamo-cel-mai-vocal-dintre-elevii-lui-dorinel-munteanu-19265901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-suparat-dupa-esecul-cu-dinamo-mergem-acasa-si-ne-spalam-pacatele-in-vestiar-probleme-sunt-la-aceeasi-jucatori-ce-a-apreciat-la-adversari-si-vrea-si-la-otelari-si-19265886

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-facut-scor-cu-sc-otelul-19265887

Răzvan STÎNGĂ 08 Apr. 2023, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă