Juniorii Ceahlăului lăudați de Hagi

15 Apr. 2009, 17:59 Liga 2
Juniorii Ceahlăului lăudați de Hagi

"Aveți cea mai frumoasă și cea mai bună echipă din acest turneu zonal!", le-a spus "Regele" juniorilor pietreni de la ACS Ceahlaul 05, după prestația acestora la turneul zonal desfășurat la Iași.
 

 

Bucuria de a-l fi întâlnit personal, pentru prima dată în viață, pe "Regele" fotbalului românesc și imortalizarea momentului acestei intrevederi cu Gheorghe Hagi. Nici unul dintre aceste două aspecte n-au reușit să înlature supărarea tinerilor fotbaliști de la ACS Ceahlaul 05, după turneul de la Iași.
 

 

"Dacă gazdele de la Politehnica și-au aranjat desfășurarea turneului respectiv în așa fel încât să fie siguri că nu pot pierde calificarea la turneul final de la Constanța, cei de la SC Bacău chiar că l-au prins pe Dumnezeu de un picior, cu această calificare la care nu s-au gândit nici în cele mai frumoase visuri", a declarat profesorul Gelu Chertic.
 

 

Tehnicianul celei mai nedreptățite echipe participantă sâmbătă și duminică la "Cupa Gheorghe Hagi" a plecat cu satisfacția de a i se fi plâns "Regelui" în fața, pentru modul de desfășurare a competiției.
 


"Cei de la Politehnica și-au dorit din start să nu cadă în grupă cu noi, știind probabil că nu au șanse de a ne învinge. Așa se explică și faptul că finala mare a turneului s-a jucat între formațiile clasate pe locurile doi în cele două serii. Trebuia să se joace în sistem campionat, iar primele două clasate la final să participe la finala din Constanța", i-a spus profesorul Gelu Chertic lui Gheorghe Hagi, chiar în momentul fotografiei de față.

 

Răspunsul patronului competiției rezervată copiilor cu vârsta de 12 ani, n-a întarziat să vină la adresa oficialilor gruparii ACS Ceahlăul 05 Piatra Neamt:
 

 

"Aveți cea mai frumoasă și cea mai bună echipă din acest turneu zonal", a spus Hagi. Acesta a mai completat, opinând că nivelul competiției zonale de la Iași rămâne unul modest în comparație cu întrecerile urmărite în Ardeal și Oltenia.
 

 

www.fcceahlaul.ro
 

15 Apr. 2009, 17:59 Liga 2
Pe aceeași temă