Judecata pe puncte între Balotești și Șoimii a fost amânată! Ce s-a discutat la prima prezentare

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 10:52 Liga 2

„Lanterna roșie” a ligii secunde păstrează șanse bune să câștige la „masa verde” partida de la Balotești, din cadrul etapei a 9-a. Pe teren, ilfovenii au câștigat cu 2-0, dar au o mare problemă. Medicul echipei a venit la stadion la ora 11 și 18 minute (cu trei întârziere peste limita permisă de regulament pentru începerea partidei) după ceasul „oficialilor” celor de la Pâncota, care au și filmat totul. Conducerea formației din Balotești susține că doctorul a ajuns înainte de expirarea termenului, la ora 11 și 13 minute.

Cu aceste probe video s-a prezentat, miercuri, Liviu Ilea (foto mic) în fața membrilor Comisiei de Disciplină a FRF, care, în primă instanță au admis cererea depusă de clubul pâncotan și au solicitat pentru ziua judecății, de miercurea viitoare, și prezența delegatului clubului din Balotești. Ieri, a fost prezent doar…maseurul echipei, care a asistat și el la probele tehnice făcute de cei prezenți cu privire la posibilitatea ca ora (ceasul) de la telefoanele IPhone să poată fi manipulată după bunul plac al proprietarului.

„S-a constatat că decalajul e de ordinul a 15-20 de secunde și nu de cel al minutelor cum ar susține cei de la Balotești. Am prezentat mai multe filmări în fața Comisiei, între care și una cu arbitrul care refuză să ne arate ceasul său, considerat cel oficial în astfel de spețe. Am pierdut meciuri cu 17, 18-0 în acest campionat și am stat demni la interviuri, am acceptat realitatea. La fel ne dorim și acum, să luăm ce ni se cuvine conform regulamentului, adică cele trei puncte din meciul de sâmbătă. Nu am mai fi cheltuit bani și timp pe la Comisii dacă nu am știi că avem dreptate. Deocamdată ni s-a admis cererea, judecata merge mai departe, noi mai suntem datori să depunem toate filmările pe un cd sau stick”, a mărturisit directorul sportiv al Pâncotei.

S-au judecat primele memorii: Suciu și Dan au de luat peste 10 mii de lei!

Vin, însă, și vești proaste de la FRF pentru pâncotani. Au fost judecate memoriile depuse de Cornel Suciu și Dan Daniel, ambele primind câștig de cauză. Mai pe scurt, conducerea clubului, care, teoretic, e reprezentată de italianul Massone, ar trebui să le achite celor doi suma de 10.800 de lei, cu mențiunea că în cazul juniorului Dan lucrurile sunt ceva mai complicate. Fiindcă a absentat de pe gazon din cauza unei accidentări la mână suferită în afara terenului, Dan Daniel s-a ales cu un referat și suma s-ar putea micșora. Totodată, fotbalistul nu și-a obținut dezlegarea de contract, deși a solicitat și acest lucru. Cum va alege să acționeze noul patronat italian rămâne de văzut. Cert este că în cazul în care și după ultimul termen dat de FRF pentru achiatarea datoriilor jucătorii în cauză nu vor fi plătiți echipa urmează a fi depunctată, iar la rând mai stau și memoriile altor foști jucători ai Pâncotei: Gabriel Siminic, Alin Pavel, Alin Mihai sau Ovidiu Pașcalău.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 10:52 Liga 2
Pe aceeași temă