Jucătorii Politehnicii Iași încep meciurile oficiale din 2022 cu banii la zi! Florin Briaur, cuvinte mari pentru noul sponsor al echipei

Narcis POHOAȚĂ 23 Feb. 2022, 11:12 Liga 2
Jucătorii Politehnicii Iași încep meciurile oficiale din 2022 cu banii la zi! Florin Briaur, cuvinte mari pentru noul sponsor al echipei

Fotbaliștii Politehnicii Iași au primit o veste bună înaintea primului meci oficial al anului, cel de sâmbătă (ora 11:00), cu FC Brașov. Oficialii clubului i-au anunțat pe elevii lui Costel Enache că vor primi în aceste zile salariul aferent lunii ianuarie, scadent pe 15 februarie, astfel că Poli va începe sezonul de primăvară cu banii la zi.

Cornel Șfaițer achită salariul pe luna ianuarie la Poli Iași

Potrivit managerului clubului, Florin Briaur, banii au fost puși la dispoziție de către Cornel Șfaițer, președintele Consiliului Director al clubului.

”Până la ora jocului cu Brașovul vom fi la zi cu banii. Mai avem de achitat salariul pe luna ianuarie și cu ajutorul lui domnului Cornel Șfițer am făcut rost de suma necesară pentru a plăti salariile. Este o nouă dovadă făcută de acest om că a venit la Poli Iași să dea bani, nu să ia. Pe lângă faptul că am semnat un contract de sponsorizare, cel mai mare pe care îl are clubul în acest sezon, cu una din firmele domnului Șfaițer (n.r. – Prodalcom), ne-a mai și împrumutat cu bani ca să putem fi cu plățile la zi”, a declarat Florin Briaur în cadrul emisiunii Repriza a 3-a, la Radio HIT Iași.

Cum compania de betting Mozzart Bet, principalul sponsor de până acum al clubului, oferă aproximativ 40.000 de euro pe sezon, aportul lui Cornel Șfaițer pentru campionatul în curs este de aproximativ 60.000 de euro. Asta pe lângă sumele de bani împrumutate clubului, pentru ca angajații să fie cu plățile la zi.

Întâlnire cu suporterii

Pentru prima dată de la venirea în Copou, Cornel Șfaițer va avea astăzi, 23 februarie, o întâlnire cu suporterii Politehnicii. Președintele Consiliului Director, managerul Florin Briaur și vicepreședintele Dan Cojocaru i-au invitat pe fanii echipei la o discuție la stadion, pentru a le răspunde la întrebări, dar și pentru a afla de la aceștia dacă au propuneri benefice pentru club.

Biletele și abonamentele au același preț

Clubul din Copou a anunțat, marți, punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu FC Brașov, programat sâmbătă, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 17-a a Ligii 2, prima din 2022 și antepenultima din sezonul regular.

Tichetele pot fi procurate online, iar la casele de bilete de la stadion vor fi puse în vânzare doar în ziua jocului, cu începere de la ora 09.00. Biletele și abonamentele au același preț ca la începutul sezonului: 19,45 lei, tarif care reprezintă anul nașterii fotbalului ieșean: 1945.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-poli-iasi-anunt-important-despre-golgheterul-sekou-camara-19220287

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cornel-sfaiter-avertizeaza-jucatorii-politehnicii-iasi-mare-atentie-la-meciul-cu-brasovul-noul-presedinte-al-clubului-din-copou-e-sincer-in-privinta-campaniei-de-achizitii-19220241

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

Narcis POHOAȚĂ 23 Feb. 2022, 11:12 Liga 2
Pe aceeași temă