Poli Iași și-a prezentat noul sponsor, Mozzart Bet. Florin Briaur: ”Sunt convins că acest parteneriat ne va face învingători pe toți și spun eu că vom promova în Liga 1 împreună”

Narcis POHOAȚĂ 18 Nov. 2021, 16:12 Liga 2

Cu două zile înaintea partidei de la Timișoara, cu Ripensia, din etapa a 14-a a Ligii 2, oficialii Politehnicii Iași au parafat parteneriatul cu compania Mozzart Bet. Cele două părți au încheiat un contract pe două sezoane, până în vara anului 2023, iar fotbaliștii din Copou vor juca cu sigla noului sponsor pe tricou începând cu mediul de pe Bega, programat sâmbătă, de la ora 11:00.

”Este un moment foarte important pentru clubul Politehnica Iași și ne bucurăm să anunțăm parteneriatul cu Mozzart Bet, unul dintre partenerii cei mai importanți pe care îi avem. Începând cu meciul de la Timișoara vom juca cu noul sponsor pe piept (n.r. – sponsorul se află pe spate, unde ar fi trebuit să apară numele jucătorului, nu pe fața tricoului), sperăm să fie de bun augur și să fie o victorie de care avem mare nevoie. Sunt convins că acest parteneriat ne va face învingători pe toți și spun eu că vom promova în Liga 1 împreună, asta este credința mea. Contractul se întinde pe două sezoane, adică exact perioada în care noi ne-am propus să promovăm în Liga 1. Le mulțumesc că au acceptat să ni se alăture, eu am încredere că împreună putem face lucruri frumoase la Iași”, a declarat, pentru început, managerul Politehnicii Iași, Florin Briaur.

  • Parteneriatul dintre Poli Iași și compania de betting Mozzart Bet fusese anunțat oficial de către club la 29 octombrie 2021.

40.000 de euro pe sezon de la Mozzart Bet pentru Poli Iași. Se visează promovarea

Oficialul ieșean a evitat să dea sume, contractul fiind confidențial, însă a precizat că ”în afară de contractul de sponsorizare vor mai fi și alte acțiuni, până în vara anului 2023. Nu este o sumă de nivelul Ligii 1, dar este o sumă foarte importantă pentru Liga a 2-a și pentru Poli Iași. Este o clauză în contract care se referă inclusiv la promovare. Să dea Dumnezeu să promovăm, vom găsi toate variantele posibile și pentru un bonus”.

Potrivit unor surse, Mozzart Bet va oferi clubului ieșean suma de 40.000 de euro pe sezon, dar și alte bonusuri de performanță și prime de victorii.

Sârbul Dejan Vukosavljevic, fost baschetbalist la Elba Timișoara: ”Mozzart Bet iubește sportul”

La rândul său, Dejan Vukosavljevic, country manager Mozzart Bet România, fost baschetbalist sârb la Elba Timișoara în anii 2000, a declarat că are încredere în proiectul din Copou și speră ca parteneriatul să ducă Politehnica în Liga 1.

”Cu mare drag vă salut, împreună cu prietenii noștri de la Politehnica, cu care vom fi parteneri în următorii doi ani. Compania Mozzart continuă să susțină proiectele bune sportive, de aceea am anunțat azi oficial colaborarea noastră pe următorii doi ani. Am un mare respect pentru club și oraș și e o plăcere să fim astăzi aici. E un moment emoționant pentru mine, pentru că eu sunt fost jucător de baschet la Elba Timișoara, iar ultima dată am venit la Iași în 2006. Mai avem parteneriate cu echipa de fotbal FC Argeș, cu Voluntari la baschet masculin și volei feminin, iar Politehnica Iași este unul dintre proiectele în care vedem o perspectivă. Compania Mozzart iubește sportul, susține sportul și sperăm ca Politehnica Iași să revină în cei doi ani acolo unde îi este locul, în prima ligă”, a declarat Dejan Vukosavljevic.

Revenire spectaculoasă la Poli Iași

”Iașiul este un oraș importat din toate punctele de vedere, pe toate planurile. S-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și ar trebui să se dezvolte și din punct de vedere fotbalistic, pentru că potențialul este foarte mare. Sperăm să punem și noi o cărămidă mică la construcția unui proiect serios, împreună cu Primăria și ceilalți sponsori”, a completat George Stanciu, managerul de marketing Mozzart Bet România.

La conferința de presă a fost prezent și vicepreședintele Politehnicii, Dan Ștefan Cojocaru, care așteaptă de la Poli cel puțin șapte puncte în ultimele trei meciuri din acest an. ”Mai sunt trei etape, avem trei meciuri accesibile la prima vedere, din punctul de vedere al adversarilor, dar sunt echipe care joacă foarte bine. Dacă vom obține șapte sau nouă puncte în următoarele trei meci ne-am clasa mai aproape de un vis al nostru. Cât privește parteneriatul cu Mozzart Bet, mă bucur că reușim după patru luni de lupte să semnăm un contract cu un partener important. Și țin să mulțumesc firmei care a înlesnit semnarea acestui contract”, a spus Cojocaru, făcând referire la firma de marketing a lui Iuliano Ene, fost director de marketing în Copou în perioada în care Poli a fost condusă de Horia Sabo.

  • Poli Iași e clasată pe locul 10 în Liga 2 după 13 etape, cu 18 puncte, și joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Electrica din Timișoara, cu Ripensia (locul 12, 17 puncte).

Prezentarea parteneriatului dintre Poli Iași și Mozzart Bet:

https://www.youtube.com/watch?v=24zKZCX4550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-fara-doi-titulari-pe-bega-contra-ripensiei-revenire-importanta-in-echipa-lui-costel-enache-19210228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-istrate-tras-pe-linie-moarta-la-poli-iasi-motivul-pentru-care-atacantul-imprumutat-de-la-fcsb-n-a-mai-prins-lotul-in-ultimele-patru-etape-19210091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ramane-sekou-camara-la-poli-iasi-in-ce-conditii-ar-fi-dispus-atacantul-african-imprumutat-de-la-fc-botosani-sa-continue-in-copou-si-din-vara-19210061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-are-un-sponsor-nou-o-casa-de-pariuri-briaur-este-un-partener-de-incredere-care-va-avea-o-contributie-importanta-in-atingerea-obiectivelor-propuse-19207755

Narcis POHOAȚĂ 18 Nov. 2021, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă