Jucătorii lui Dinamo, stane de piatră! Dusan Uhrin a încercat toate variantele, dar ”U” Cluj n-a stat la discuții și a executat ”câinii roșii”. Ce a făcut antrenorul la pauză

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2022, 23:31 Liga 2

Dinamo e cu un picior și jumătate în groapă după eșecul cu ”U” Cluj, din turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, scor 0-2. Dusan Uhrin e presat de momentul pe care îl traversează echipa, pe cale să retrogradeze pentru prima dată din Liga 1. Iată ce a declarat antrenorul ”câinilor” după eșecul de pe Cluj Arena.

Uhrin a încercat în toate modurile să își motiveze jucătorii. Să îi umple de dorință și a le da încredere că sunt cei mai buni și că pot învinge ”U” Cluj, dar la pauză a încercat și o altă tactică, să pună ”biciul” pe ei. Niciuna din variante nu a mers, iar rezultatul a fost același: Dinamo a luat gol în ambele reprize din Ardeal.

Dusan Uhrin, tactici eșuate pe rând în turul lui Dinamo cu ”U” Cluj: ”Am avut un discurs dur la pauză”

Chiar dacă au fost momente în care formația din București a arătat bine, Uhrin a remarcat că tot ce s-a întâmplat pe teren nu a fost suficient, în contextul în care jucătorii nu au reușit să marcheze. Uhrin a subliniat, la interviuri, necesitatea unui gol pe care îl voia pe Cluj Arena, dar elevii lui nu au găsit cele mai bune variante la finalizare.

Am început agresiv, dar nu e un rezultat prea bun pentru noi. În repriza a doua am început bine, dar nu am reușit să marcăm, pentru noi era important să marcăm aici. Avem 90 de minute să întoarcem, dar sper să dăm toți sută la sută. Nici în prima repriză și nici în repriza a doua nu am reușit să marcăm, deși am avut un discurs dur la pauză.

Am început bine repriza a doua, dar nu am înscris. Am tratat prea ușor unele faze, dar mai avem un meci, acasă. Am avut două bare, dar nu sunt suficiente, pentru că U Cluj a jucat bine, a făcut un meci bun. E o echipă bună.

Trebuie să încercăm să întoarcem rezultatul acesta”, a declarat Dusan Uhrin la microfonul Digi Sport, la finalul confruntării de la Cluj.

Dusan Uhrin: ”La retur trebuie să fim mai agresivi”

Uhrin a făcut și analiza partidei retur, de la București, în care speră ca Dinamo să arate cu totul altfel pe teren și să reușească să întoarcă scorul. Antrenorul ”câinilor roșii” a declarat că, dacă echipa nu va fi agresivă, atunci ”U” Cluj va reuși să învingă Dinamo și să îi ia locul în Liga 1.

(N.r. – Ce s-a întâmplat la finalul meciului în vestiar?) Jucătorii vorbeau între ei, dar trebuie să arate pe teren de ce sunt în stare. Atmosfera din tribune a fost superbă, suporterii au fost extraordinari, dar nu m-am concentrat pe ce s-a întâmplat în tribune, am fost atent la ce s-a întâmplat pe teren. La retur trebuie să fim mai agresivi”, a mai afirmat Dusan Uhrin.

”U” Cluj, aproape de promovare!

”U” Cluj a luat o opțiune serioasă pentru promovarea în Liga 1 în urma turului barajului cu Dinamo. ”Studenții” au învins Dinamo grație reușitelor lui Martin Remacle, din minutul 14, și Alexandru Boiciuc, din minutul 83.

Golul secund a venit în inferioritate numerică, după ce Ely Fernandes a fost eliminat. Jucătorul lui Erik Lincar a văzut cartonașul roșu în minutul 73, după ce a primit al doilea galben în urma unui fault la mijlocul terenului asupra lui Cătălin Carp.

  • ”U” Cluj: Gorcea – Romeo (Gugu 80′), Fl. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu (Dobrescu 39′) – I. Filip, Romario Pires (cpt.) – Tescan (Ribeiro 80′), Ely Fernandes, Remacle (Balgiu 68′) – Boiciuc
    Rezerve neutilizate: Aur. Păun – Hofman, Vomir, Haită, Val. Alexandru
  • Dinamo: Eșanu – S. Filip, Aloe (Patriche 41′), Carp, Gabriel Rodrigues – Al. Răuță (Vl. Morar 57′), Pierret – Torje, C. Matei, Bordușanu (G. Crețu 57′) – Irobiso
    Rezerve neutilizate: Fara – Andr. Radu, Jovanovic, Ivanov, Bani, Mihaiu

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures și Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2022, 23:31 Liga 2
Pe aceeași temă