”U” Cluj, ce seară minunată! Alexandru Boiciuc, în culmea fericirii după victoria de grație cu Dinamo: ”Dumnezeu e mare!”

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2022, 23:01 Liga 2

Universitatea Cluj este aproape de o performanță incredibilă, pe care puțini o credeau posibilă, să promoveze în Liga 1 în urma barajului cu Dinamo. Echipa lui Erik Lincar a câștigat cu 2-0 turul de pe Cluj Arena, iar acum e la un meci distanță de marele vis al fanilor.

Alexandru Boiciuc a fost printre marcatorii Universității Cluj cu Dinamo, se sâmbătă seară, marcând pentru 2-0 în minutul 83, după ce Martin Remacle deschisese scorul în prima repriză, în minutul 14.

Alexandru Boiciuc, în culmea fericirii după victoria obținută de ”U” Cluj cu Dinamo: ”O seară extraordinară, o atmosferă extraordinară!”

Fotbalistul născut la Chișinău, în Republica Moldova, a avut un discurs la superlativ după un astfel de succes, mai ales că bucuria sa a fost la puterea a doua dacă ne raportăm și la faptul că a reușit să marcheze. Boiciuc a povestit cum s-a văzut succesul de pe teren, chiar dacă Dinamo a început bine partida și a pus presiune pe Universitatea Cluj în minutele de start.

Atacantul de 24 de ani i-a dedicat victoria și golul soției sale, care zilele trecute a plecat în Ucraina.

O seară extraordinară, o atmosferă extraordinară! E plăcerea fiecărui fotbalist să joace cu atâția oameni în tribune și să presteze un astfel de fotbal. A trebuit să ne apărăm în primul sfert de oră, pentru că Dinamo a fost agresivă, însă am avut încredere în defensiva noastră că e foarte puternică și chiar ne-am apărat foarte bine și am marcat, apoi, al doilea gol.

Puteam să mai marchez, dar nu am gestionat faza așa cum trebuia. Dumnezeu e mare, am avut a doua oportunitate apoi și mă bucur că am profitat de ea. Îi dedic golul soției mele care a plecat în Ucraina zilele trecute și a privit meciul de la televizor. Îi dedic ei acest gol”, a declarat Alexandru Boiciuc la microfonul Digi Sport.

Alexandru Boiciuc: ”Orașul Cluj merită să aibă o echipă ca U în Liga 1”

În momentul de euforie, fotbalistul a făcut și analiza returului cu Dinamo. E convins că partida de la București va fi una extrem de dificilă, chiar meciul sezonului și al ultimilor ani pentru Universitatea Cluj. E convins că formația lui Dușan Uhrin va ataca din toate părțile pentru a întoarce dezavantajul celor două goluri.

Ne bucurăm azi, iar de mâine începem pregătirea returului. Trebuie să jucăm cu aceeași determinare, chiar mai mare dacă se poate, și sperăm să scoatem un rezultat pozitiv și să promovăm.

(N.r. – Ce ar însemna promovarea în Liga 1?) Un palmares, o cupă, o oportunitate de a demonstra că avem o echipă foarte bună și că orașul Cluj merită să aibă o echipă ca U în Liga 1”, a mai declarat Boiciuc.

”U” Cluj, la un meci de Liga 1!

Astfel, ”U” Cluj e la un meci de promovarea în Liga 1! Returul cu Dinamo e programat pentru săptămâna următoare, duminică, 29 mai, de la ora 21:00, dată la care va avea loc și celălalt baraj pentru Liga 1, dintre Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna (ora 18:15). În turul acestei din urmă duble tot formația din divizia a doua s-a impus. Ilfovenii au învins cu 2-1.

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures și Mediafax Foto

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2022, 23:01 Liga 2
Pe aceeași temă