Jucătorii Ceahlăului au vacanță două săptămâni

16 Jun. 2009, 16:34 Liga 2
Jucătorii Ceahlăului au vacanță două săptămâni

Doar două săptămâni de vacanță au jucătorii Ceahlăului la dispoziție până vor relua pregătirile pentru noul campionat al Ligii I la fotbal. Managerul general, Florin Marin a programat reunirea lotului pe 29 iunie 2009. Se speră ca până la acea dată toate transferurile dorite să fie perfectate și toți jucătorii vizați pentru sezonul viitor al Ligii I să fie gata de muncă la data stabilită.

 

 

„Noi vom muncim de acum înainte pentru a întări lotul. Trebuie să finalizăm discutiile începute deja sau să demarăm altele pentru a avea toti jucătorii la pregătire pentru noul campionat încă de la reunirea lotului“, a spus Viorel Mestecăneanu, președintele Consiliului de Administrație al formației de sub Pietricica.

 

 

În mare, programul de pregătire din această vară a fost schițat și include un cantonament în localitate, după care unul în străinătate, pentru câteva meciuri de pregătire. Campionatul 2009-2010 va debuta în data de 1 august 2009, turul urmând a se încheia pe 12 decembrie 2009, returul va debuta pe 13 februarie 2010, iar finalul de sezon va fi în ziua de 29 mai 2010.

 

 

Altfel,

Niciun reprezentant al clubului Ceahlăul nu a fost prezent la Chișinau la nunta mijlocașului Eugeniu Cebotaru celebrată în data de 14 iunie 2009. Și nu pentru ca jucătorii nu și-ar fi dorit să fie alături de Cebotaru la nunta sa, ci pentru că niciunul nu a primit vizita de intrare în Republica Moldova.

 

 

„Nu putem decât să îi urăm «casă de piatră» și să ne bucurăm pentru el, dar nu putem merge acolo. Păcat. Ne-ar fi plăcut să fim împreună la acest moment aniversar, dar nu am primit viza de intrare în Moldova“, a declarat Mihai Ionescu, antrenorul principal al Ceahlăului.

 

 

Articol scris de Cristi Soroceanu
 

16 Jun. 2009, 16:34 Liga 2
Pe aceeași temă