Jucătorii Bacăului au băgat „mingi la grătar” de 1 Mai

02 May. 2012, 10:20 Liga 2
Jucătorii Bacăului au băgat**

FCM Bacau a sarbatorit Ziua Muncii prin… munca. Si nu oricum! Ieri, trupa lui Cristi Popovici a avut in program doua antrenamente. Ambele pe o caldura sufocanta. „De 1 Mai, unii baga mici la gratar, noi bagam mingi la gratar”, au glumit „galben-albastrii”, care pregatesc meciul de sâmbata, din deplasare, cu CS Otopeni, din etapa a 25-a a ligii secunde.

Ciclu normal de pregătire

„Vreau sa profit de faptul ca in aceasta saptamâna vom avea un ciclu normal de pregatire. Pâna acum, din zece zile pe care le-am avut la dispozitie pentru a lucra cu echipa, in trei am avut meciuri, iar alte doua zile au fost rezervate refacerii”, a declarat antrenorul FCM Bacau, Cristi Popovici, care a preluat echipa in urma cu doua saptamâni.

Două absențe la Otopeni

Pentru jocul de sâmbata, de la Otopeni, bacauanii nu vor beneficia de garnitura completa. „Galben-albastrii” se vad nevoiti sa renunte la stoperul Andrei Lozneanu si la atacantul Catalin Curiliuc, ambii aflati in stare de suspendare o etapa. Contra Otopeniului va reveni in schimb mijlocasul Marius Dobos, care si-a ispasit cele trei runde de suspendare.

Sursa: Deșteptarea

02 May. 2012, 10:20 Liga 2
Pe aceeași temă