Joabe nu mai vrea la Snagov

09 Dec. 2011, 16:56 Liga 2
Joabe** nu mai vrea la Snagov

Cu toate că FC Snagov și-a continuat antrenamentele până astăzi, din această seară urmând a intra în vacanță odată cu petrecerea de final de tur, de la pregătirea de după ultima etapă a Ligii a II-a au lipsit jucătorii străini. Dintre aceștia, Joabe a fost primul care a trimis semnale din Brazilia că nu și-ar mai dori să se întoarcă în România.

Mijlocașul adus în această vară la echipa ilfoveană le-a transmis oficialilor că nu mai vrea să revină din retur la FC Snagov. Motivul acestuia ar fi că dorește să stea mai aproape de familie, el devenind de puțin timp tată.

Mai mult, cu toate că despărțirea încă nu s-a oficializat, Joabe nu a stat degeaba în țara sa natală, de câteva săptămâni acesta antrenându-se cu Volta Redonda FC (Seria D a campionatului brazilian), formație care l-ar fi convins să semneze un contract.

În privința despărțirii de Joabe Batista Pereira, directorul executiv, Gabi Oprea, a declarat că știe de intenția jucătorului de a nu se mai întoarce în România, însă spune că această problemă se va rezolva, în acest sens având discuții cu impresarul brazilianului.

„Am auzit că nu ar mai vrea să se întoarcă. Are un copil mic și vrea să rămână în Brazilia. S-a întorc acasă după o lungă perioadă în care a fost plecat, i-a fost dor de ai lui. În această privință am vorbit cu impresarul lui și mi-a spus că se va rezolva totul și că se va întoarce la noi.”, a spus Oprea.

8 meciuri și 2 goluri reprezintă palmaresul lui Joabe la FC Snagov

Articol și foto de Marius ANGHEL

09 Dec. 2011, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă