Ivan: „Noi dorim 28 de echipe, până acum sunt 25”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 16:03 Liga 2
Ivan:**

Data limită a înscrierilor în Liga 2 a fost prelungită până luni, 21 iulie, iar, cu trei zile înainte de termenul final, din cele 28 de echipe așteptate la startul campionatului s-au înscris doar 25, informează Ionuț Ivan, vicepreședinte al LPF2 și conducător al echipei FC Olt Slatina.

„Noi dorim 28 de echipe, pana acum sunt 25, sa vedem cum vom reusi sa mai aducem echipe in Liga 2, pentru ca noi dorim un numar cat mai mare de echipe, pentru a da posibilitatea cat mai multor fotbalisti sa activeze in fotbalul profesionist din esalonul secund.

Pana la aceasta ora avem o singura problema in legatura cu inscrierea echipelor, este vorba de Minerul Motru, care nu mai are posibilitatea financiara de a continua in Liga 2 si vrea sa se inscrie in Liga 3 si sa se bazeze mai mult pe jucatori tineri.

Sa vedem cum se vor face grupele, pentru ca daca o sa avem probleme cu componenta seriilor, vom mai avea inca o dificultate”, a declarat Ionut Ivan pentru Sport Total FM, in emisiunea „Fotbal la matineu”.

„Nu am îngrădit posibilitatea ca Bancu să facă pasul la Liga 1”

Dupa despartirea de mijlocasul Nicusor Bancu, 21 ani, cedat lui CSU Craiova, au existat opinii potrivit carora tanarul echipei oltene a fost lasat sa plece pe o suma cam mica, insa presedintele lui FC Olt Slatina spune ca a preferat sa-i deschida cat mai repede usa fotbalistului spre marea performanta.

„Este o suma prin care nu am ingradit posibilitatea ca jucatorul sa faca pasul la Liga 1, puteam sa cerem mai mult, dar asta poate bloca aceasta mutare. Nu am dorit sa blocam aceast transfer si am fost de acord cu aceasta suma pe care o vom investi in centrul nostru de copii si juniori.

Bobi Verdes a semnat, este jucatorul nostru, un jucator cu experienta, care automat va avea in spatele lui un junior.

In ceea ce priveste lotul echipei noastre, am cam terminat cu achizițiile, lotul este deja format. Avem un lot, jumatate cu experienta, jumatate foarte tanar. In acest sezon ne vom baza foarte mult pe juniorii A de la clubul nostru. Anul acesta suntem obligati moral sa le dam sansa de a juca la echipa mare”, a punctat oficialul.

Trezesc amintiri cu prezența echipei prin comunele județului

Cat priveste programul si obiectivele echipei pentru urmatoarea perioada, Ionut Ivan a precizat: „Marti este un meci amical in judet si de miercuri se pleaca in cantonamentl la Cheile Gradistei pentru 10 zile, dupa care urmeaza perioada de meciuri amicale. E greu sa ne gandim la Liga 1 pentru ca suntem realisti si au fost echipe mici care s-au intors in faliment”.

„De cateva zile avem o actiune in judet. Mergem cu echipa din comuna in comuna, o prezentam publicului, este o campanie de prezentare a echipei in judetul nostru. Este o actiune de imagine care se lasa cu o colaborare intre clubul nostru si primarii localitatilor vizitate, in urma carora va fi asigurat transportul la meciurile noastre. Trezim amintiri, asta va pot spune, pentru ca vin oameni in varsta si imi impartasesc din amintirile lor de pe stadionul 1 mai, cand juca FC Olt”, a mai spus Ionut Ivan.

Sursa: Sport Total FM

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă