Ionuț Mazilu n-ar accepta să-i fie secund lui Dan Alexa la Rapid: ”Îmi place să decid eu, vreau să fiu principal.” Cei doi antrenori români pe urmele cărora ar călca fostul golgheter al giuleștenilor

Robert ZANFIR 02 Apr. 2020, 20:02 Liga 2

Un fost golgheter al echipei visează să antreneze Rapidul alături de Răzvan Lucescu: „Îmi doresc asta!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Ionuț Mazilu (38 de ani), fost atacant la Sportul Studențesc, Rapid, Dnipro Dnipropetrovsk și Arsenal Kiev, este acum antrenor la echipa U17 a clubului giuleștean și vrea să îi calce pe urme lui Dan Petrescu, dar și lui Răzvan Lucescu, oameni cu care a lucrat în cariera sa de jucător. Mazilu ar vrea să devină antrenor principal în Liga 1 și visează la un ”cuplu” cu Lucescu jr.. De ce nu, chiar în Giulești!

Ionuț Mazilu a fost atacantul Rapidului între 2006 și 2008. Fostul „student” a fost golgheterul Ligii 1, în perioada din Regie, și principalul marcator al Rapidului în scurta perioadă petrecută sub Podul Grant.

A rămas în istoria Ligii 1 ca cel mai scump transfer realizat de o echipa românească până în 2008, atunci când a fost transferat de ucrainenii de la Dnepr pentru suma de 4 milioane de euro.

Mazilu visează să revină la echipa mare a clubului care i-a deschis drumul spre fotbalul mare. Într-o intervenție pe Skipe la ProSport Live, Ionuț Mazilu își dezvăluie visul cel mare: ”Am vrut să iau toate etapele la rând. Îmi doresc să antrenez echipe de Liga 2, Liga 1.”

Ar refuza însă acum dacă Dan Alexa i-ar propune să îi fie secund în stafful său.”În momentul ăsta, nu. Îmi place să decid eu, vreau să fiu principal. Alexa e din generația mea. Dacă ar veni un antrenor foarte consacrat, gen Dan Petrescu sau Răzvan Lucescu, m-aș duce să lucrez cu ei. I-am dat exemplu, pentru că am lucrat cu ei.”

  • 18 goluri în 34 de meciuri a reușit Ionuț Mazilu pentru Rapid

Ionuț Mazilu vrea să îi calce pe urme lui Dan Petrescu: „Am luat multe dintre atuurile lui”

Fostul fotbalist a fost antrenat de către Dan Petrescu la Sportul Studențesc, iar tehnicianul CFR-ului, spune el, i-a marcat cariera.

Am luat multe dintre atuurile lui Dan Petrescu, seriozitatea și tot ce făcea la antrenament. A fost o perioadă care pe mine m-a marcat. Ne demonstra cam tot timpul că dacă ne pregătim și jucăm bine, dacă nu ne pregătim, atunci avem numai de pierdut. Acum cred că s-a mai liniștit față de ce făcea la început. Prin atitudinea lui și prin tot ceea ce făcea, el impunea respect”, a spus Ionuț Mazilu, la ProSport Live.

CITEȘTE și:

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/fiul-lui-bogdan-lobont-joaca-la-rapid-ionut-mazilu-antrenorul-sau-in-doi-ani-va-face-pasul-la-echipa-mare-exclusiv-prosport-live-19008289

Robert ZANFIR 02 Apr. 2020, 20:02 Liga 2
Pe aceeași temă