Ionescu: „Este prematur să vorbim despre promovare”

17 Mar. 2009, 10:24 Liga 2
Ionescu:**

Antrenorul Mihai Ionescu rămîne prudent și după succesul cu Progresul București și consideră Ceahlăul promovat atunci cînd echipa va avea suficiente puncte pentru a nu mai putea fi depășită.

A fost greu cu Progresul?
Am dominat jocul de la un capăt la altul. Rezultatul de pe tabelă nu reflectă în totalitate atitudinea jucătorilor, care a fost foarte bună. Băieții și-au respectat în totalitate sarcinile și nu avea cum să ne scape victoria.


Mai aveți un debutant pe lista marcatorilor, Tudosă, v-ați propus să marcheze toți jucătorii pînă la finalul returului?

Mă bucur pentru Tudosă, deoarece este un jucător de perspectivă. Sperăm să crească de la meci la meci, ceea ce așteptăm și de la ceilalți componenti ai lotului și pe măsură ce fiecare va avea șansa de a juca, să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Trei meciuri, trei victorii, se mai poate împiedica echipa spre promovare?
Este prematur să vorbim despre promovare. Avem în gînd acest lucru, într-adevăr rezultatele ne sînt favorabile, dar mai este mult pînă la finalul campionatului. Sperăm ca în următoarele etape să luăm un avantaj substanțial în lupta cu adversarele noastre.

Va fi mai greu sîmbătă, cu Tulcea?
Tulcea arată o formă deosebită, dar majoritatea victoriilor le-a obținut pe final de meci și cu multă șansă. Nu vom avea un meci ușor, categoric, dar am mare încredere în jucători și în faptul că putem obține toate cele trei puncte.

Pe cine vedeți în spatele Ceahlăului la finalul campionatului?
Cred că va fi o luptă în doi, între CSM Ploiești și Delta Tulcea.

Partida Ceahlăul-Delta Tulcea, derbyul etapei a 21-a din seria 1, va avea loc sâmbătă de la orele 13.00 și va fi transmis în direct de sport.ro.
 

 

www.ziarulceahlaul.ro

17 Mar. 2009, 10:24 Liga 2
Pe aceeași temă