Ionescu a stabilit lotul pentru Ungaria

02 Feb. 2009, 12:51 Liga 2
Ionescu a stabilit lotul pentru Ungaria

Antrenorul principal al Ceahlăului, Mihai Ionescu, a explicat într-o conferință de presă înaintea plecării lotului în cantonamentul din Ungaria de ce unii jucători veniți în probe nu s-au adaptat condițiilor de muncă impuse de conducerea tehnică a liderului seriei I din Liga a II-a.

Folosindu-se de acest prilej, Mihai Ionescu i-a anunțat și pe cei care nu vor merge în cantonamentul din Ungaria, dar și pe cei care le vor lua locul, în total fiind 26 de fotbaliști, care vor fi cantonați timp de două săptămâni la Debrecen. Astfel, din lotul cu care pietrenii au început campionatul, portarul Covrig, mijlocașul Staicu și atacantul brazilian Vinicius Fabbron nu fac deplasarea din cauza accidentărilor, dar în locul lor vor merge tinerii Pintea și Pîrlea de la echipa a doua a Ceahlăului.

Nu s-au acomodat programului impus la Ceahlăul, cu munca și disciplina. De aceea nu au rămas“, a precizat antrenorul Mihai Ionescu referindu-se la jucătorii Coman, Novac sau frații Borcescu, care timp de două săptămâni au dat probe de joc. Tehnicianul a rămas cu o impresie bună lăsată de elevii săi în cantonamentul de la Piatra Neamț, dar le-a atras atenția că vrea aceeași atitudine și în următorul stagiu de pregătire: „Urmează o perioadă precompetițională în care vom munci pentru a pune la punct detaliile tehnico-tactice. Vom lucra în continuare la organizarea jocului și la pregătirea specifică posturilor. Sunt convins că în Ungaria se va cristaliza primul 11, deoarece nimeni nu este bătut în cuie la Ceahlăul. Fiecare are șanse reale să fie titular“.

Articol scris de Cristi SOROCEANU

02 Feb. 2009, 12:51 Liga 2
Pe aceeași temă