Ionel Ganea nu a luat nici acum banii de la Dunărea Călărași și îl atacă dur pe președintele CJ: ”La 11 dimineața desface prima butelie de vin! Un nenorocit care și-a bătut joc de oameni”

Răzvan STÎNGĂ 27 Aug. 2021, 14:07 Liga 2
Ionel Ganea nu a luat nici acum banii de la Dunărea Călărași și îl atacă dur pe președintele CJ: ”La 11 dimineața desface prima butelie de vin! Un nenorocit care și-a bătut joc de oameni”

Ionel Ganea nu a plecat în condiții tocmai bune de la Dunărea Călărași, unde ocupa funcția de director tehnic. Problemele financiare de la club s-au resimțit chiar și asupra lui și încă se răsfrâng, întrucât, potrivit declarațiilor sale, încă nu și-a luat banii pentru munca prestată la formația din Călărași.

Ionel Ganea, acuze dure la adresa lui Vasile Iliuță: ”La 11 dimineața desface prima butelie de vin! Ce să-i ceri?” 

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, a afirmat recent că nu a încasat cele cinci salarii restante pe care Dunărea Călărași trebuie să i le achite. În plus, a făcut acuzații destul de dure la adresa președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță (foto în articol), pe care îl vede principalul vinovat pentru faptul că echipa a cerut intrarea în insolvență.

Dunărea Călărași e un capitol închis. Nu mi-am luat banii nici acum pe cinci luni de zile. Președintele Consiliului Județean e pus numai să distrugă!

La 11 dimineața desface prima butelie de vin! Ce să-i ceri? Ne-a mințit și ne-a păcălit atâta timp. Să stai cinci luni fără salariu nu ai cum. Trebuie să mănânci de două ori pe zi, să bagi benzină. Un nenorocit care și-a bătut joc de oameni.

A primit încredere de la oameni și nu trebuia să facă altceva decât să se țină de cuvânt. E singurul din istoria Consiliului Județean care și-a bătut joc de oameni. Nu s-a mai întâmplat așa ceva”, a spus Ionel Ganea pentru Fanatik.

Încă un caz ireal la Dunărea Călărași! Jucătorii au fost sancționați cu 50 la sută din salarii

Sezonul trecut, deși Dunărea Călărași a ajuns până în barajul de promovare în Liga 1, problemele cu banii de la echipă erau și atunci foarte mari, motiv pentru care s-a și cerut la finalul campionatului intrarea în insolvență. Jucătorii erau și atunci neplătiți de luni de zile, poate și de jumătate de an, dar cu toate acestea au reușit, alături de antrenorul Cristian Pustai, să facă o performanță fabuloasă, date fiind ”condițiile oferite” de conducere.

Se pare că așteptările sunt la fel de mari și în acest sezon, o nouă luptă la promovare în condiții extreme. Drept dovadă, după patru etape din această stagiune, în care Dunărea Călărași a luat doar două puncte, oamenii care decid soarta clubului au hotărât să reducă salariile jucătorilor la jumătate, nemulțumiți fiind de poziția în clasament.

Mirel Condei: ”Obiectivul propus, locurile 1-6”

Cazul a fost prezentat în exclusivitate de Liga2.ro și, mai mult, cinci jucători au fost anunțati că trebuie să își caute alte echipe.

”Am făcut o analiză după aceste etape. Este drept că am început ceva mai târziu pregătirea, am încercat să aducem jucători care să ne ajute foarte mult. Am luat deja câteva decizii. Patru-cinci jucători vor părăsi echipa! Vom umbla și la partea contractuală. Diminuarea salariilor cu 50 la sută în actuala formulă și vom renunța la această modificare atunci când echipa ajunge la obiectivul propus, locurile 1-6”, a spus, în exclusivitate pentru Liga2.ro, Mirel Condei, cu privire la situația echipei.

Rămâne să vedem cum va reacționa echipa în etapa a 5-a din Liga 2, atunci când Dunărea Călărași va evolua în deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr. Partida e programată sâmbătă de la ora 11:00 și va fi în format live-text pe Liga2.ro, la fel ca toate meciurile rundei.

Foto: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Aug. 2021, 14:07 Liga 2
Pe aceeași temă